4. Sancaktepe Kitap Fuarı başlıyor

Dördüncüsü düzenlenecek olan Sancaktepe Kitap Fuarı, 2 Ekim Cuma günü ziyaretçilerine kapılarını açacak.

4. Sancaktepe Kitap Fuarı başlıyor
banner46

Sancaktepe Belediyesi ve Sancaktepe Kaymakamlığı  işbirliği gerçekleştirilen 4. Sancaktepe Kitap Fuarı’nda bu yıl birçok yazar ve şair; söyleşi, şiir dinletisi ve imza günleri ile okurlarıyla bir araya gelecek.  

 

Dördüncüsü düzenlenecek olan Sancaktepe Kitap Fuarı, 2 Ekim Cuma günü ziyaretçilerine kapılarını açacak. 11 Ekim Pazar günü sona erecek olan Kitap Fuarı’nı kitapseverler 10 gün boyunca 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret etme fırsatı bulabilecek.

 

Kitapları sevdirmek, kitap okuma bilincini yerleştirmek, kitapseverleri yazar, şair ve yayınevleri ile buluşturmak amacıyla düzenlenen kitap fuarında ziyaretçiler; okul kitapları, test kitapları, çocuk kitapları, edebiyat, bilim, sanat ve fikir kitapları olmak üzere her yaşa ve her tarza hitap eden kitap ve yayına ulaşabilecek.

 

Yaklaşık 70 yazarımızın katılacağı kitap fuarında; İstanbul Milletvekili aynı zamanda Şair ve Yazar İsmet Uçma 2 Ekim Cuma günü 15.00’de,  Belediye Başkanımız İsmail Erdem ise 16.00’da kitap fuarında Sancaktepeli kitapseverlerle bir araya gelerek sohbet edecek.  İsmet Uçma, Bir Sosyal Siyaset Kurumu Olarak Ahilik kitabını, Belediye Başkanımız İsmail Erdem de Yerel Siyaset ve Belediyecilik kitaplarını imzalayacak.  

 

3 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 14.00’de İstanbul’da Deprem konulu söyleşisi ile Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Kanser Öldürmek İçin Değil Yaşatmak İçindir” kitabı ile kansere farklı açılardan yaklaşan yazar Yücel Aydemir kitap fuarında okurlarıyla bir araya gelecek.

 

Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım”, "Sadece Aptallar 8 Saat Uyur" ve "Yerim Seni ÖSS" kitaplarının yazarı Erdal Demirkıran ise 4 Ekim Pazar günü 15.00’de, Abdülhamit’in Kurtlarla Dansı, Cumhuriyet Efsaneleri, Osmanlı’nın Kayıp Atlası gibi birçok esere imza atan Tarihçi Yazar Mustafa Armağan 5 Ekim Pazartesi 17.00-20.00 saatleri arasında okurlarıyla bir araya gelerek kitaplarını imzalayacak.  

 

Kitap Fuarının yedinci gününde 6 Ekim Salı günü Kerime, Aşk Çölü ve Kanaviçe eserlerinin yazarı Bahadır Yenişehirloğlu’nu ağırlayacağız. “Yağmur”, “Siyah Gözlerine Beni de Götür”, “Rüveyda” adlı şiirleri ile İntizar romanının yazarı Şair Prof. Dr. Nurullah Genç şiir ve edebiyat sohbetiyle 7 Ekim Çarşamba günü 17.00-20.00 saatleri arasında kitap fuarında olacak. El ve Yüz Çizgilerinin Anlamını anlattığı Elfabe adlı kitabın yazarı Mehmet Ali Bulut 8 Ekim Perşembe günü 18.00’de , “Kayı” kitapları ile Osmanlı tarihine ışık tutan Tarihçi Yazar Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil 9 Ekim Cuma günü 17.00-20.00  saatleri arasında tarih sohbeti ile fuarda olacak.

 

10 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de Özel bir TV’de çocuklara resim çizmeyi öğreten karikatürist Demirhan Kadıoğlu, Hazreti Hacer Zemzemin Annesi, Kadın Oradaydı ve bunlar dışında bir çok kitabın yazarı olan Sibel Eraslan 14.00’de ve Ahmet Taşgetiren 17.00’de kitap fuarında okurları ile bir araya gelecek.

 

11 Ekim Pazar günü konuğumuz Kadir Mısıroğlu olacak. Yazarımız 14.00’de söyleşi ve imza programı ile fuarın son gününde sevenleriyle bir araya gelecek.
 

Samandıra Saat Kulesi Önünde düzenlenecek olan kitap fuarında ; Semerkand Yayınları, Mavi Uçurtma Yayınları, Eşik Yayınları, Son Kitap, Yaşamın Gizemi Yayınları, Çizmeli Kedi Yayınları, Yakamoz Yayınları, Sarissa Yayınları, Burç Yayınevi, Yapı Kredi Yayınları, Yüzakı Dergisi Yayınları, Erkam Yayınları, P Kitap Yayıncılık, Sebil Yayınevi, Diyanet Vakfı Yayınları, Tahlil Yayınları, Nostalji Sahaf 1960, Rumuz Yayınları , Bilmar Kitap  , Zinde Yayınevi, Türkiye Psikologlar Derneği Yayınları, Hepsi Çocuk Yayınları, C Planı Yayınları, Mor Işık Yayınları, Mola Kitap, Akıl Fikir Yayınları, Pinus Kitap, Kashna Kitap Ağacı, Asır Kitap, İskenderiye Kitap, Renk Yayıncılık, 2023 Yayıncılık, Derman Yayınları, Gönül Yayınları, Fenomen-Optimum Yayınları, Hayat Yayınları, Genç Hayat Yayınları, 40'lar Kulübü Yayınevi, O2 Yayınevi, Akıl Oyunları Akademisi,     Parafiks Yayınevi, Tuana Neşriyat- Lalegül Dergisi, İşaret Yayınları, Alfa Yayınları, Hayrat Neşriyat, İpek Yayınları, Arkadya Yayınları, Timaş Yayınları, Timaş Çocuk, Genç Timaş, Erdem Yayıncılık, Epsilon Yayınları, Server Yayınları, Karma Kitaplar, Hiç Yayınları, İlahiname Yayınları, Özlem Yayınevi, Altın Bilek Yayınları, Bizim Kitaplar, Ekim-Anemon Yayınları, Kitapyeli Yayınevi, Neşeli Yayınevi, Şemseddin Yeşil Kütüphanesi, Tual Yayınları, Kökler Yayınevi, Kozmos Yayınları, Nokta Yayıncılık ve Türdav olmak üzere 70 yayınevi yer alacak.                                                                       

Özellikle, okul çağındaki öğrencileri kitapla buluşturmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber yürütülen çalışma ile okuldaki öğrencilerin belediye tarafından sağlanan toplu taşıma araçları ile fuarı ziyareti sağlanacak.


 

Fuara katılacak yazarların isim listesi:



Ahmet Seyrek

Ahmet Şimşirgil

Ahmet Taşgetiren

Ali Satan

Alim Aday

Arif Soysal

Aslı Funda

Aysun Uz Çetinkaya

Ayşe Kelçe

Bahadır Yenişehirlioğlu

Betül Şükür

Büşra Yıldız

Celalettin Aksu

Cemalettin E. Kavaklıgil

D. Ali Gültekin

Demirhan Kadıoğlu

Dilek Erdem

Dilek Pakalın

Erdal Demirkıran

Erkan İşeri

Ferdi Demir

Funda Ayla

Galip Uyar

Gönül Aktürk

Hayrunnisa Topuz

İsmet Aci

İsmet Uçma

Kadir Mısıroğlu

Mehmet Ali Bulut

Mehmet Erdoğan

Mehmet Kılıç

Mevlana İdris Zengin

Murat Çavga

Murat Mert Demir

Mustafa Armağan

Mürşide Uysal

Nalan Güven

Nermin Taylan

Nermin Tiryaki

Nevin Işık

Nihal Ersan

Nihat Gökmen

Nurullah Genç

Oğuz Selim Yazıcı

Orhan Fazıl Ahmet

Osman Çoşkun

Ö. Faruk Hüsmüllü

Özlem Atalar

Prof. Dr.Ahmet Ercan

Raşit Gündoğdu

Salih Zeki Çetin

Semih Bulgur

Semra Atasoy

Sibel Eraslan

Şafak Güçlü

Şevket Terzi

Şüheda Aksu

Taki Akkuş

Tuna Erdoğdu

Ulviye Yaldızlı

Volkan Durak

Yahya Türkeli

Yücel Aydemir

Yücel Aydemir

Zeki Sarıkavak





Sancaktepe Belediyesi

Kütüphane Müdürlüğü

Tel: 0216 622 10 96

Adres: Emek Mah. Kayalar Cad. No:63

E-mail: kutuphane@sancaktepe.bel.tr

//www.sancaktepebilgievleri.org

https://www.facebook.com/sancaktepebilgievleri

//www.sancaktepekitap.com

https://www.facebook.com/sancaktepekitapfuari

                                                                                                         

                                                                                                                                            

                                                                                                         

                                                                                                         

                                  

                                                                                                         

 

                                                                                                         

                                                                                 

                                                                                              
Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 09:32

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17