Turgay Kılıç Yeniden Pendik İlçe Başkanı Seçildi

Çift liste ile gidilen AK...

Turgay Kılıç Yeniden Pendik İlçe Başkanı Seçildi
banner46

Çift liste ile gidilen AK Parti Pendik İlçe kongresini, Pendik ilçe başkanı Turgay Kılıç kazandı..

KONGREYE ÇİFT LİSTE İLE GİDİLDİ

24 Aralık 2011 Cumartesi günü saat 15.00’de Kurtköy Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen  4. Olağan
İlçe Başkanlığı Kongresi’ni Turgay Kılıç kazandı..

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Bakanlardan Egemen Bağış ve Binali Yıldırım, Milletvekili Erol KAYA ve milletvekilleri, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Anadolu Yakası SKM başkanı ve meclis üyesi Abubekir TAŞYÜREK, Pendik Belediye Başkanı Kenan ŞAHİN, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet POYRAZ, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa KARA, Şile Belediye Başkanı Can TABAKOĞLU, Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan YILDIZ ve ilçe Yönetimi, Tuzla İlçe Başkanı Av. Mustafa ATAÇ, Sancaktepe İlçe Başkanı Azmi EKİNCİ, ve çok sayıda partilinin katıldı.

Pendik İlçe kongresinde yeniden aday olan Turgay Kılıç 238 oy alırken, AK Parti eski ilçe başkan yardımcısı olan  Murat kaya ise 141 oy aldı..

Yeniden ilçe Başkanlığına seçilen Turgay Kılıç yayınladığı mesajda  4. olağan ilçe kongremiz birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde geçmiştir. Kongreye katılan ve desteklerini esirgemeyen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum." dedi.


Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2011, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17