Saadet Pendik'ten Kitap Okuma Seferberliği‏

Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığından “Kitap Okuma Etkinliği”

Saadet Pendik'ten Kitap Okuma Seferberliği‏
banner46
Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı, yazılı açıklamasında;

Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığınca İlçe Yönetim Kurulu, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları, Mahalle teşkilatları kısaca tüm teşkilat kademelerimizle düzenli olarak “Kitap Okuma Etkinliği” çalışmamız başlamıştır.


Bu çalışma ile okuyan, okuduğunu anlayan, gelecek nesiller için okumayı bir yaşam kültürü haline getiren bir model oluşturulması hedeflenmektedir. Okuyarak olayların ve gelişmelerin gerçek boyutunu öğrenen bireyler olarak, öncelikle teşkilat kademesindeki mensuplarımızın ve bu etkinliğin tüm katılımcılarına kitap okuma alışkanlığının kazandırılması, aynı zamanda düşünce ufkunu geliştirip, geniş bir görüş açısı sağlayarak, olayları inceleme yeteneği kazandırılması amaçlanmaktadır. Kitap Okuma Etkinliği programı çerçevesinde okuma-anlama yetisinin gelişmesi, hayata bakış açısında genişleme, okumanın beraberinde getirdiği zengin kelime dağarcığı, insanlarla ilişkileri güçlendirmekle, kişiye daha sosyal bir karakter kazandırmanın yanı sıra dolaylı olarak hayat başarısına etki edecektir. Edinilen geniş kelime dağarcığı sayesinde, insanın daha fazla kavramla düşünebilmesini imkan sağlayacak. Boş zamanın olmadığı boşa harcanan zaman olduğu kavramları yerleştirilerek zamanını kitap okuyarak değerlendiren tüm katılımcıların, edindikleri bilgi ve kültür sonucunda toplum içinde hayat başarısını yakalamalarına katkı sağlayacaktır.

Kitap Okuma Etkinliğimiz, Eğitim Birim Başkanlığımız tarafından hazırlanan kitap listesine göre ayda en az bir kitap okuyacak, okunan kitabın değerlendirmesi kitabın yazarı ile birlikte yapılacak şekilde programlanmıştır. Bu bağlamda ilk kitabımız Muammer Bilgiç tarafından kaleme alınan “Allah’ını Seven Defanstan Ayrılmasın” olmuştur. Tüm teşkilat kademelerimize dağıtılan bu kitabın değerlendirmesi yazar ile birlikte 6 Mart 2016 Pazar günü yapılacaktır.

Kitap Okuma Etkinliğimize katılmak isteyenler kitap temini ve bilgi için,
Pendik İlçe Başkanlığımızı
(0216 491 77 34-35) veya 0535 788 03 15
numaralı telefonları arayabilirler.
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 00:18

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17