Saadet Partisi Pendik Belediye Başkan Aday Adaylarını açıkladı. Adayların isimleri;

Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı olarak Pendik Atatürk Kültür Merkezinde düzenlediğimiz programla 2014 Yerel seçimleri için Pendik Belediye Başkan Aday Adaylarımızı açıkladık.

Saadet Partisi Pendik Belediye Başkan Aday Adaylarını açıkladı. Adayların isimleri;

Pendik Belediye Başkan Aday Adaylarını açıklamak üzere Seçim işleri Başkanı Abdullah Erdoğan kürsüye geldi. Erdoğan Aday Adaylık sürecini anlatarak Aday adaylarını tanıtımını yaptı.

Abdullah Erdoğan; “Seçim İşleri Başkanlığı ve Aday Tespit Komisyonu adına huzurlarınızdayım. Seçim startının verildiği şu günlerde teşkilat çalışmalarımıza hız kazandıracak sinerji ve motivasyonu artıracak yeni bir çalışmayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Evet alternatifin ta kendisi olan, hizmette kendisinden başka rakibi olmayan belediyecilik deyince ümit, ufuk, yeni heyecan akla getiren Saadet Partimiz yine teveccühün ve güvenli limanın adresi olmaya devam ediyor.

Bugün siz kıymetli haziruna ve kamuoyuna ifade etmek istediğimiz şudur ki partimizin yapmış olduğu ön yoklama sonucunda aday olmaları yönünde teklifte bulunulmuş değerli şahsiyetleri sizlerle paylaşmak istedik.

Bildiğiniz gibi bizde istişareler sonucunda karar verilir. Elbette ki istişarelerimiz devam etmekte ve adaylarımız bu kardeşlerimizle sınırlı kalmamaktadır. Görev istenmez verilir düsturuyla teşkilatımız kime görev verirse bizlerde onun peşinde kenetlenerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Konuşmanın sonunda Pendik Belediye Aday Adayların fotoğraf ve özgeçmişleriniz içeren sinevizyon gösterisi yapıldı.

İşte Saadet Partisi’nin Pendik Belediye Başkan Aday Adayları ve özgeçmişleri

Muharrem UZAN


Yasin KADIOĞLU


Mahmut KILIÇ


Efrail OZAN


İsmail HASKUL


Ahmet TÜRKCAN


Kemal Levent TÜFEKÇİ


Saadet Partisi Pendik Belediye Başkan Aday Adayları Özgeçmişleri:


Muharrem UZAN

1956 Zonguldak Alaplı doğumlu olup ilk ve orta öğrenimini İstanbul Fatih’te tamamladı. Yükseköğrenimini İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletmecilik Yüksek Okulunda tamamladı. Öğrenimini tamamladıktan sonra hemen iş hayatına başladı. Özel sektörde Yöneticilik ve Mali Müşavirlik yaptı. Hale Pendik’te Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak çalışmaktadır. Merkezi Pendik’te bulunan Zonguldak Alaplı İlçesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin bir dönem başkanlığını yaptı. Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisinde İlçe Başkan Yardımcılığı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Bahçelievler mahallesinde ikamet eden Uzan, evli ve iki çocuk babasıdır.


Yasin KADIOĞLU

1976 Üsküdar doğumlu olan Kadıoğlu, aslen Trabzon Köprübaşı’lıdır. İlkokulu Kaynarca ilköğretim okulunda, ortaokul ve liseyi Pendik Lisesi’nde tamamladıktan sonra sırasıyla Kocaeli Üniversitesi İnşaat Teknikerliği, Azerbaycan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olmuştur. Halen Sakarya Üniversitesi’nde Mahalli İdareler ve Şehircilik Bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Yaklaşık 35 yıldır Pendik’te yaşayan Kadıoğlu, sırasıyla Esenler, Fevzi Çakmak, Doğu, Kaynarca, Sapanbağları, Dumlupınar, Güzelyalı ve Yeni Mahalle’lerinde ikamet etmiştir.


Türkiye’nin en büyük ve en şuurlu gençlik hareketi olan Milli Gençlik Vakfında da çalışan Kadıoğlu, siyasi hayatına ise Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nde çeşitli görevlerde bulunarak devam etmiş, 2009 Yerel Seçimlerinde Pendik‘ten Belediye Meclis Üyesi adayı olarak gösterilmiştir. Halen Saadet Partisi Pendik İlçe Başkan Yardımcılığı ve Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir.


Pendik Merkez’de aile şirketi olan inşaat firmasında yöneticilik yapmakta olan Kadıoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Mahmut KILIÇ


1980 Sakarya doğumlu, aslen Trabzonlu. İlköğrenimini Kaynarca’da, orta öğrenimi ise Pendik İmam Hatip lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini Sakarya üniversitesi işletme fakültesinde tamamladı. Gebze Yüksek teknoloji Enstitüsünde Girişimcilik ve Yenilik Yönetimi üzerine Yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.


1996- 2006 Yılları arasında Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneğinde yöneticilik yaptı.2006- 2007 yıllarında Saadet Partisi Pendik Gençlik kolları başkanlığı, 2007-2013 Yılları arasında İcra kurulunda muhtelif görevlerde bulundu. 2009 Mahalli seçimlerinde Pendik Belediye Meclis üyesi adayı ve 12 Haziran 2011'de Saadet Partisi 1.Bölge Milletvekili Adayı gösterildi.


Evli ve bir çocuk sahibi olan Kılıç, Kaynarcada ikamet etmekte ve Gayrimenkul hizmetleri ve ticaretle uğraşmaktadır.


Dr. İsmail HASKUL


1965 Safranbolu doğumlu olup, ilköğrenimini Karabük’te, orta öğrenimini İstanbul İmam-Hatip Lisesi’nde tamamlamıştır. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirerek Tıp Doktoru unvanını almıştır. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Biyokimya ve Klinik Biyokimya ihtisasını tamamlayarak uzman doktor olmuştur. Kamu hastanelerinde hekimlik ve özel sağlık sektöründe yöneticilik yaptı.  Saadet Partisi Pendik Teşkilatında İlçe yönetim kurulu üyeliği, İlçe başkan yardımcılığı ve ilçe başkanlığı görevlerini yapan Haskul’un son görev yeri Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığında İl yönetim kurulu üyeliği idi. 2002 genel seçimlerinde milletvekili adayı, 2004 mahalli seçimlerinde Pendik Belediye Başkan Adayı olarak seçim çalışmalarında yerini almıştır. Evli ve üç çocuk babası olan Haskul Pendik Doğu mahallesinde ikamet etmektedir.    

 

Efrail OZAN


1962 yılında Gümüşhane’ye bağlı Kelkit İlçesinde doğdu. 1964 yılında ailesi ile birlikte İstanbul’a göç etti. Bütün öğrenim hayatını İstanbul’da tamamladı. 1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Makine Mühendisi olarak mezun oldu. Çeşitli kuruluşlarda değişik kademelerde çalıştıktan sonra 1994-2007 yılları arasında bir belediye şirketinde yönetici olarak görev yaptı. Halen aynı şirkette çalışmaya devam etmektedir. 2009 Yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliği adayı, 2011 Genel seçimlerinde İstanbul Milletvekili adayı gösterildi. 2004 yılından beri Pendik Çamlık Mahallesi’nde ikamet eden Ozan, evli ve dört çocuk babasıdır.

 

Kemal Levent TÜFEKÇİ


1966 yılında İstanbul´da doğan Kemal Levent Tüfekçi, Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1992-1996 yılları arasında özel sektörde yöneticilik görevinde bulunan Tüfekçi, 1996-2002 yılları arasında İGDAŞ´ta İstanbul, Anadolu ve Beyoğlu Bölge Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Fazilet Partisi Pendik İlçe Başkan Yardımcılığı ve Pendik İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.

 

Ahmet TÜRKCAN


1973 Nevşehir doğumlu, ilk ve ortaokul tahsilini Nevşehir'de, lise tahsilini Pendik İmam Hatip Lisesinde tamamladı. İşletme mezunu, Kamu Yönetimi üzerine mastır yapıyor. Otomotiv işiyle iştigal ediyor. Evli 3 çocuk babası, 26 yıldır Pendik'te ikamet etmektedir.  1991 yılında MGV okul temsilciliği, Refah Partisi Sandık müşahitliği, Fazilet Partisi Fevziçakmak mahalle yönetimi, Saadet Partisi Çamçeşme mahalle yönetimi, 2004 yılında ilçe yönetimine dahil oldu, 2007 yılından beri Pendik İlçe Başkanı olarak siyasi görevine devam ediyor.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2013, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17