Pendik'te Saadet Kazanacak, Kimse Kaybetmeyecek!

Saadet Partisi Pendik Seçim Koordinasyon Merkezi Yunus Emre Kültür Merkezinde Aday tanıtım programı düzenledi.

Pendik'te Saadet Kazanacak, Kimse Kaybetmeyecek!

Programın Açılışını Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Yasin Kadıoğlu yaptı. Programda bir selamlama Konuşması yapan İlçe Başkanı Ahmet TÜRCAN Pendik ilçesinde sağ seçmenin yüzde yetmiş beş’in üzerinde olduğunu ve dolayısı ile CHP’nin Pendik’te kazanma şansının olmadığını belirtti.


PENDİK’TE CHP’NİN KAZANMA ŞANSI YOK


TÜRKCAN Şöyle konuştu “30 Mart seçimlerinin başta Pendik olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Anlatacak sözleri kalmayan Ak Partili yöneticiler yarın öbür gün sizi ziyarete gelecekler ve şunu söyleyecekler “Bu işin asıl sahibi Saadet Partisi’dir.Bizde Erbakan Hocanın talebeleriyiz eğer siz oyunuzu Saadet Partisi’ne verirseniz oylar bölünür aradan Cumhuriyet Halk Partisi sıyrılır.Bu ölümü gösterip hastalığa razı etmektir.Ama şunu itiraf ediyorlar “Biz Saadet Partisi kadar temiz değiliz, dürüst değiliz; yolsuzluğa, hukuksuzluğa bulaştık ama CHP kadar değil dolayısıyla Chp’ye değilde bize oy verin” diyecekler.Muhterem kardeşlerim 2011 milletvekili seçimlerinde Pendik özelinde partilerin aldığı oy Cumhuriyet Halk Partisi %24,30 oy almış, hiçbir sol görüşlü arkadaşımız genel seçimlerde kendi partisinin dışındaki partilere oy vermez.2011 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Pendik’te tek yumruk oldu ve aldıkları oy miktarı %24,30.Yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi, BPD ve diğerlerinin toplam almış oldukları oy %9,65 şimdi bu tabloya göre CHP’nin bütün sol görüşlü seçmenlerle beraber alacağı oy oranı %25, diğer partiler %10 geriye kaldı %65.


Şimdi bir kardeşimiz şöyle diyebilir “CHP geçtiğimiz yerel seçimlerde %25’in üzerinde oy aldı.” Bunun sebebi şudur Mehmet Salih USTA ağabeyimiz kendisiyle de yakinen tanışıyoruz; sağcı bir insan kendisi kaç dönemdir sol partiden aday oldu.Seçime girerken hep sağ görüşünü ön plana çıkartıyor hemde neyi var, neyi yok bütün imkanlarını seferber ediyor.Dolayısıyla sağ kesimden de oy alabiliyor.O yüzden yerel seçimlerde CHP’nin oyunda artış oluyor ama şimdi durum farklı CHP’nin adayı kendi içlerinden bir aday.Dolayısıyla alabileceği oy oranı en fazla %25 diğer partiler %10 geriye kaldı %65.Bu %65 ide tam ortan 2’ye böldük hani oylar bölünmesin diyorlar ya ortaya çıkan tablo %32,5 Akp, %32,5 Saadet peki bu tabloda Chp’nin aradan çıkma şansı var mı? Elbette ki yok.Bu vesileyle programımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.


Yoğun katılımın olduğu programda konuşan Saadet Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mahmut KILIÇ, 30 Martta Partisinin Belediyeyi kesin olarak kazanacağını ifade ederek şunları söyledi “Bu seçimlerde Başbakan değil Pendik’e Belediye başkanı seçiyoruz. Pendik seçmenimiz bu konuda bilinçli. Pendik Seçmeni Milli Görüş Belediyeciliğine özlem duyuyor. Ak Parti tabanı da bu gerçeğin farkında. Parti tabanı Hizmet etmeyen, halkla iç içe olmayan, kendisine dayatılan adaya oy vermeyeceğini ifade ediyor. İnşallah Saadet Kazanacak, Kimse Kaybetmeyecek.


SİYASET, ÇALIŞKANLIK YARIŞIDIR


Mahmut KILIÇ, Gelinen noktada Siyasetin kirletildiğini, kavga-dövüş ve ağız dalaşı merkezi haline getirildiğini söyleyerek şu ifadelerde bulundu: “Bize göre Siyaset Çalışkanlık yarışıdır, dürüstlüktür, çalışkanlıktır, hizmetkârlıktır. Biz hemşerilerimize asla tepeden bakmayız, kibirli davranmayız, saygısızlık etmeyiz, kimseye yüz çevirmeyiz, kapımızı kapatmayız. Yoksulu, dertliyi, kimsesizi, işsizi, görmezden gelemeyiz. Beraber, kardeşçe, efendice, birbirimizin kıymetini, komşuluğumuzun değerini bilerek, Pendik’i omuzlayarak, pırıl pırıl aydınlık bir geleceğe taşıyacak “Yeni Pendik ”in yükselişine hizmet edeceğiz.

 

BELEDİYELER YOLSUZLUKTA YARIŞIYOR


1994 yılında Milli Görüş ile birlikte belediyecilik anlayışı kökten değişmiştir. Öncesinde çalma, çırpma, yağmalama, rüşvet ve iltimasın konuşulduğu belediyelerde, Milli Görüş ile birlikte menfaat değil hizmet ve adalet hakim olmuştu.


Bugün gelinen noktada mevcut belediyelerin doksanlı yılları aratmayacak uygulamaları mevcuttur. Ak Partide, CHP’de diğerleri de adeta Yolsuzlukta Yarışıyorlar. İçişleri Bakanlığı’nın açıklamasına göre 2009 tarihinden beri belediyelerle ilgili 1752 soruşturma açılmıştır.
Bu belediye başkanlarından 600'ü AK Parti, 454'ü CHP, 232'si MHP, 96'sı ise BDP'nin belediye başkanlarına aittir. Pendik’te de yargıya intikal eden ve etmeyen birçok usulsüzlük, israf ve yolsuzluk uygulamaları mevcuttur.


KİMSE AK PARTİNİN OYUNUNA GELMEYECEK


Kimse oyuna gelmesin, her birimizin oyu değerlidir. Ve seçimin sonucunu sizin oyunuz belirleyecektir. Sizin oyunuz, sizin mührünüz, kazananı belirleyecek yegâne güçtür. Hiçbir etki altında kalmadan oyunuzu saadet Partisine veriniz.


Pendik’te Üç dönemdir ortaya koydukları çalışmalar ile insanların karşısına çıkamayan Ak Partili Arkadaşlarımız ev sohbetlerinde ve muhtelif çalışmalarında insanlara Dört şey sunuyorlar.


1. Erbakan hocamızı anlatıyorlar. Kendi geçmişleriyle övünecek tutar dalları olmadığı için Erbakan hocamızı ne kadar sevdiklerinden, talebesi olduklarından vs.. bahsediyorlar. Yahu siz Muhterem Erbakan hocamıza, kendinize yazıklar olsun dedirtmediniz mi? Hocam sizlere Hadi ordan demedi mi? Saadet Partisinden başka kim bende Milli Görüşçüyüm derse Palyaçoluk yapmış olur demedi mi? Bu ne komik bir durumdur.

 


2. Pendik Belediyesinin bütçesiyle basılan, Belediyenin araçları ve Personeli kullanılarak dağıtımı yapılan ve kapıdan kovulmamak için ellerine kahve fincanı ve şeker kâsesiyle sundukları kitaplarda insanlara yapmadıklarını sunuyor ve hayal pazarlıyorlar. Bu kitabın yarısına yakınında Pendik belediyesinin yapmadığı faaliyetler yapılmış gibi bahsedilirken, diğer yarısında yapılmamış ama bilgisayar ortamında çizilmiş projeler yapılmış gibi resmedilerek sunuluyor.


Ama unutmayın ki Seçmenlerimiz sırça köşklerde değil hizmetlerin alınmadığı mahallelerde yaşıyorlar. Sizin bu hayal pazarlamanız tutmayacaklardır.


3. Adeta şunu söylüyorlar. Biz iyi hizmetler yapamadık, Halkla iç içe olamadık söyleyecek bir şeyimiz yok Saadet Partisine de söyleyecek bir şeyimiz yok onlar bizden daha iyi ama oyunuz zayi olmasın, boşa gitmesin CHP gelir edebiyatı yapıyorlar. Bizden memnun değilsiniz biliyoruz ama biz daha az kötüyüz ne olur bizi seçin diye yalvarıyorlar. Pendikli bu sefer oyuna gelmeyecektir. Çünkü Pendikli Artık çok iyi biliyor ki Sol seçmenin oranı yüzde yirmi beşi bile bulmamaktadır. Daha öceki iki seçimde sağcı aday koymalarına ve adayın propaganda çalışmalarına çok büyük bütçe ayırmalarına rağmen CHP Pendik’te başarılı olamamıştır. 


4.
“Hizmet istiyorsanız, yerel seçimlerde iktidar partisi adayına oy verin” diyerek seçmene aba altından sopa gösteriyorlar. İşte bunların hizmet anlayışı bu. Eğer hizmet için iktidar partisinden olmak şart ise, yerel seçimler niçin yapılıyor? O zaman vali ve kaymakamlar gibi belediye başkanlarını atama ile belirleyin. Ayrıca siz genel iktidara ve TBMM’ye hizmet için seçildiyseniz insanların veya o şehrin belediye başkanının hangi partili olduğuyla neden ilgileniyorsunuz? 1994 yılında Milli Görüş Belediyeleri aldığı zaman İktidar Partisi Milli Görüşçü değildi. Ama Hizmetlere şahit oldunuz. Dolayısıyla İflas ettiniz Bu numarada tutmaz. İçişleri Bakanının açıklaması da gösteriyor ki; en çok yolsuzluk, iktidar partisi belediyelerinde yaygın olduğuna göre seçmen size neden oy versin?


Programda konuşan Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman ESMERER, Türkiye’de hizmet belediyeciliğinin öncüsü olan Milli Görüş belediyeciliğini yeniden getireceklerini söyledi.


PATRONU MİLLET OLAN BELEDİYECİLİK


Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, vatandaşın görüşünü dikkate alacaklarını, İstanbul’a faydalı ise gerçekleştirebileceklerini söyledi. Esmerer, İstanbul’un en önemli sorunu haline gelen trafik, toplu taşıma, süluet ve sosyal vakalarla ilgili projelerini anlattı. Öte yandan İstanbullunun cebini de evini de sıcak tutacak devrim niteliğindeki projeden bahsetti.


Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, Türkiye’de hizmet belediyeciliğinin öncüsü olan Milli Görüş belediyeciliğini yeniden getireceklerini söyledi. İstanbulluların dikkatini çekecek önemli projeler hazırladıklarını belirten Esmerer, belediyeyi şeffaf bir anlayışla yöneteceklerini ifade etti. “Biz milletin emanetçisiyiz. Patron millettir. Biz gardiyan belediyecilik değil garson belediyecilik yapacağız” diyen Esmerer, vatandaşın görüşünü dikkate alacaklarını, İstanbul’a faydalı ise gerçekleştirebileceklerini söyledi. Esmerer, İstanbul’un en önemli sorunu haline gelen trafik, toplu taşıma, süluet ve sosyal vakalarla ilgili projelerini anlattı. Öte yandan İstanbullunun cebini de evini de sıcak tutacak devrim niteliğindeki projeden bahsetti.


Program Havai fişek görsterileriyle son buldu.


Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 09:20

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17