Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Aytekin YILMAZ atandı.

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine başladı.

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Aytekin YILMAZ atandı.
banner46
2014 Yılında Recep DERNEKBAŞ’ın Manisa İl Müdürü olmasından itibaren Coşkun Otluoğlu tarafından vekaleten yürütülen Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, Üsküdar Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü görevini yürüten Aytekin YILMAZ atandı.

Devir teslim törenine katılan Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan AYDIN ve Pendik’ten bir grup okul müdürü YILMAZ’a yeni görevinde başarılar diledi. 24 Ağustos 2015 Tarihi itibariyle görevine başlayan Aytekin YILMAZ, yöneticilerin niteliklerini arttırmaya yönelik çalışmalarıyla tanınan ve eğitim camiasının sevilen isimlerinden biri.

İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olan Pendik’in eğitim alanında son yıllardaki hareketliliğe ivme katacağı düşünülen YILMAZ’a yeni görevinde başarılar dileriz.

AYTEKİN YILMAZ KİMDİR?

Aytekin YILMAZ Erzurum’un İspir İlçesinde 1971 yılında doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Karabük’te bitirdikten sonra 1995 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İslam Tarihi ve Sanatları Bölümünde Osmanlı Tarihi yüksek lisansı yaptı.  1995 yılında öğretmenliğe başlayan Aytekin YILMAZ 2003 yılına kadar çeşitli öğretmen olarak çalıştı. Meslek hayatını 2003 yılından itibaren çeşitli ilköğretim ve liselerde eğitim yöneticisi olarak  devam ettirdi. Bu dönemde Okul müdürlerinin yetişmesi  ve daha nitelikli hale getirilmesi hedefini gözeten çeşitli sivil toplum organizasyonlarının gerçekleştirdiği farklı projelerde yer aldı.




Halen Sabahattin Zaim Üniversitesi  ve Marmara Üniversitelerinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında doktora çalışmalarını sürdürmektedir. 
Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 16:19

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17