Pendik Dünya Göz Hastanesi'nden unutulmaz iftar

Pendik Dünya Göz Hastanesi Kartal Grand Mira Otel’de iftar yemeği düzenledi.

Pendik Dünya Göz Hastanesi'nden unutulmaz iftar
banner46
Pendik Dünya Göz Hastanesinin düzenlediği iftar programına Dünya Göz Doktorları ve çalışanları katıldı.

Kartal Grand Mira Otel’de gerçekleştirilen iftar programında hem Babalar günü hem de Doktor ve çalışanların doğum günleri kutlandı. Program sunumunu Kartal Grand Mira Otel Halkla İlişkiler Müdürü Mualla Özmen gerçekleştirdi.
                                   

Programa katılanlar Pendik Dünya Göz Hastanesi Müdiresi Özlem Uysal, Başhekim Dr. Bayram Yapıcı, Dr. Levent Akçay ve Eşi, Aygad Başkanı Aytekin Yaşar, İş Adamları Erdoğan Güneşer ve Aydın Kaya’nın ve gazetecilerin katıldığı programda küçük bir konuşma yapan Pendik Dünya Göz’ ün Genel Müdiresi Özlem Uysal “bizim için hem Doktorlarımız, hem hastalarımız hem de çalışanlarımız çok değerlidir” dedi.


Doğum günü kutlamasının ardından bir konuşma yapan Dr. Levent Akçay “Biz bir aileyiz bu bir gerçek klasik bir laf değil ben sizlerle çalışmaktan çok mutluyum çok gururluyum. İyi ki bu grup içinden ayrılmamışım. İyi ki, bu grup içinde kalmışım ama bunda en fazla payı Hüseyin Bey ve Pendik grubu çekiyor. Ayrılıp gitseydim şimdi burada olmayacaktım. Ben bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Doğum Günü, Babalar Günü bunlar küçük ayrıntılar önemli olan burada birlik ve beraberliğin olması. Buradaki herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Allah kabul etsin” dedi.


Program sonunda Babalar Günü dolayısı ile manevi değeri yüksek olan Atatürk fotoğraflı, Atatürk imzalı sigara tabakası ve çakmak hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2016, 19:40

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17