Hüsamettin Elçi “Şu Türk Seçmeni Gerçekten Bir Harika“

“İktidara: Sarı Kart, Muhalefete: Kırmızı, Ekonomiye: Yeşil Kart!"

Hüsamettin Elçi “Şu Türk Seçmeni Gerçekten Bir Harika“
banner46
Pendik Kaynarca Havalisi Esnaf ve Sanatkar Kredi Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi  1.Kasım Genel seçimlerinde AK Parti’nin Türkiye genelindeki başarısıyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Elçi 1.Kasım Genel seçimleri sonrasında yaptığı  yazılı açıklamada şöyle dedi.

 
1.Kasım Seçimleri her kesime önemli Mesajlar verdi 

“İktidara: Sarı Kart

Muhalefete: Kırmızı

Ekonomiye: Yeşil Kart

Kasım seçimleri herkesime önemli mesajlar verdi. İktidarın artık ceketimi de koysam kazanırım anlayışı temelinden sarsılmıştır.

 Sadece yol,Havaalanı,Fabrika tesisler yapmanın yetmeyeceği gönül yapmayanın vatandaşı hesaba katmayanın sınıfı geçemeyeceğini,gurura kibirle geçit vermeyeceğini kendini

 “Kaf” dağında görenlere karşı takınacağı tavrı açık,açık ortaya koymuş iktidar olmanın ve zirvede kalmanın ancak; halkın yanında ve halkın üslubunda olmakta istek ve taleplerine duyarsız kalınmaması gerektiğine dikkat  çekmiş,iktidar partisine kendisine çeki düzen vermesi  ve partinin kuruluş formatına dönmesi için ihtar vermiştir.

Muhalefetin işini yapamadığını geçmişte verdiği görev sorumluluklarının üstesinden gelemediğini ,olaylar karşısında takındığı bu uzlaşmaz tavrı üslubu beğenmediğini, hele, hele Vatanın birliği ve bütünlüğüne yönelebilecek en küçük olumsuz söylem ve yaptırımlara karşı göstereceği reaksiyonu ortaya koymuştur.

Türkiye’nin yapıcı, akılcı ve tutarlı muhalefete ihtiyacının  olduğunu, ancak bu ihtiyacı karşılayabilecek kapasite ve yeteneğe sahip tek bir muhalefet partisinin dahi olmadığını tabiri caizse sandıklardan haykırmıştır.

7 Haziran seçim neticelerinin uçurumun kenarına geçirdiği ekonomiyi 1.Kasım seçimleriyle  o uçurumun kenarından çekip almış, piyasalara rahat bir nefes aldırmıştır.

Dövizin ani yükselişinin Turizmin ve ihracatta rekabet gücümüzü zayıflattığı dünyadaki olumsuz gidişin etkisi altına giren ve direncini her geçen gün daha fazla kaybeden Türk ekonomisine güvenini geri getirmiştir.

1.Kasım seçim neticeleri  bil hassa küçük esnaf ve dar gelirli aileler için umudun yeniden yeşermesi olmuştur.

Vatanıma Milletime  ve Ümmeti mümine hayırlı olmasını niyaz ediyorum"

Hüsamettin ELÇİ 
Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 09:53

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17