Geleneksel Mavi Çınar Ödülleri sahiplerini buldu!

Eryetiş ve Balkanlar Eğitim Kurumlarında öğrenim gören öğrenciler arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kampüsünde düzenlenen "Mavi Çınar Ödül" töreniyle verildi.

Geleneksel Mavi Çınar Ödülleri sahiplerini buldu!
banner46
Eryetiş ve Balkanlar Eğitim Kurumlarında öğrenim gören öğrenciler arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri Pendik Balkanlar Koleji'nde düzenlenen "Mavi Çınar Ödül" töreniyle verildi.  


Yılın En İyi Müzik Yorumcusu Ödülü Atiye, Yılın En İyi Radyo Programı Ödülü Radyo Viva- Cem Ceminay, Yılın En İyi Köşe Yazarı Ödülü Hürriyet Gazetesi-Ayşe Aral, Yılın En İyi Haber Program Sunucusu Ödülü Show Tv- Ece Üner, Yılın En İyi Show Programı Ödülü Beyaz Show ödülü hakedenler arasında yeraldı. 



Eryetiş ve Balkanlar Eğitim Kurumları'nda bu yıl ilki düzenlenen yarışmada sanat, televizyon, Edebiyat ve basın dalında yılın en iyileri yarışması düzenlendi. Eğitim kurumlarında kurulan sandıklarda öğrenciler yılın en iyilerine oy verdiler. Öğrencilerin verdiği oylarla kendi dallarında yılın en iyisi seçilenlere ödülleri  Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kampüsünde düzenlenen törenle verildi. Eryetiş ve Balkanlar Eğitim Kurumu Genel Müdürü Ertan Oral'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. 



Geleneksel Mavi Çınar Ödül Töreni 16 Ocak 2015 Cuma günü 13.00 - 15:00 saatleri arasında  Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kampüsünde gerçekleşti.



Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları tarafından 2014 yılının en iyileri seçilerek muhteşem bir törenle ödülleri takdim edildi.

Hangi kategorilerde kimler ödül aldı, işte o gurur tablosu;


Evrensel Sanata Katkı ve Saygı Ödülü Sayın Nejat Uygur’a, Yılın En İyi Müzik Yorumcusu Ödülü Atiye’ye, Yılın En İyi Sabah Kuşağı Programı Ödülü Melek Baykal adına Melek Program Yapım Sorumlusu Mücahit Kaya'ya, Yılın En İyi Radyo Programı Ödülü Radyo Viva- Cem Ceminay’a, Yılın En İyi Köşe Yazarı Ödülü Hürriyet Gazetesi-Ayşe Aral’a, Yılın En İyi Haber Program Sunucusu Ödülü Show Tv- Ece Üner’e, Yılın En İyi Show Programı Ödülü Beyaz Show’a, Yılın En İyi Çocuk Romanı Yazarı Ödülü Toprak Işık’a, Yılın En İyi Dizisi Ödülü Ulan İstanbul dizisine, Yılın En İyi Dergisi Ödülü Hey Girl Dergisi- İpek Koşan’a,Yılın En İyi Reklam Filmi Oyuncusu Ödülü Özgür Ege Nalcı’ya, Yılın En İyi Takımı Ödülü Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımına, Yılın Engel Tanımayan Takımı Ödülü Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına, Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü ÇYDD Bir Okul Var Uzakta Projesine, Yılın İyi Müzik Yorumcusu Ödülü Fettah Can’a, Yılın En İyi Yerel Gazetesi Ödülü Kartal Gazetesine verildi.




“Yılın En İyi Yerel Gazetesi Ödülü”  Kartal Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kenan Gülerci'ye takdim edildi. 
 
Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 09:56

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17