Bilal Gündoğdu, Pendik CHP Belediye Başkan aday adayı

Pendik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilal Gündoğdu, Pendik CHP'den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Bilal Gündoğdu, Pendik CHP Belediye Başkan aday adayı
banner46
Pendik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilal Gündoğdu, 27 Şubat çarşamba günü Pendik Esnaf Odası'nda yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda biraraya geldi.


Medya mensuplarının büyük ilgi gösterdiği kahvaltıda Gündoğdu, oda başkanlığında geçen 27 yılı değerlendirdi. Bilal Gündoğdu bununla birlikte siyasi geçmişini de medya mensuplarıyla paylaştı.


2009 yılında CHP'den Pendik Belediye Başkan adayı olarak açıklandığını ancak bir hafta sonra her ne olduysa adayın değiştirildiğini söyledi. Gündoğdu, aday değişikliğinin Pendik'te CHP'ye seçimi kaybettirdiğini kaydetti.


Bir gazetecinin, "2014'te yeniden aday adayı olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine, "Örgütüm isterse genel merkezde onaylarsa neden olmasın." cevabını veren Bilal Gündoğdu, yerel seçimlerde yeniden aday adayı olacağını söyledi.

Mesyek örgütlerinde çeyrek asrı aşkın bir geçmişi olduğunu ve hiç seçim yenilgisi yaşamadığına dikkat çeken Gündoğdu, bu başarıyı siyasi arenada da göstereceğini iddia etti.


Aday olması durumunda Pendik'te CHP'nin belediye başkanlığını kazanacağı vurgusunu da yapan esnaf odası başkanı, "Pendik 20 yıldır aynı zihniyet tarafından yönetiliyor.  AK Partili arkadaşlarımızda iktidar yorgunluğu, makam yorgunluğu baş gösterdi. Artık bir şey üretemez durumdalar. Yorulduklarının vatandaşımızda farkında. Bir kan değişikliği gerekiyor. O da bu yerel seçimlerde gerçekleşecektir." dedi.


Partisinin kendisini aday göstermesi durumunda halkın karşısına iddialı bir kadroyla çıkacağını söyleyen Gündoğdu, "Nitelikli bir kadro oluşturacağız. Halkımızın hislerine tercüman olacak güven veren ve her kesimi kucaklayacak bir ekiple vatandaşımızın karşısına çıkacağız. Kİmsenin hayır diyemeceği kadrolarla yönetime talip olacağız."dedi.


Pendik'in sorunlarına vakıf olduğunu da söyleyen Bilal Gündoğdu, "İlçemizin öncelikli sorunu kentsel dönüşümdür. Deprem güvenliğidir. Sosyal belediyeciliktir. Pendik'e vizyon kazandırmaktır. İmar sorunudur. Sorunların hepsine vakıfız. Üstesinden gelebilecek bilgi ve tecrübeye de sahibiz."dedi.


Bilal Gündoğdu, böylelikle Pendik'te yerel seçimler için aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2013, 23:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat TUTAL
Murat TUTAL - 11 yıl Önce

önce esnaf odasindan istifa et , odada önce amcayi yedin sonrada tayfun yildirimi sana güvenmi olur allah aşkina.. birde mehmet salih ustaya çamur atiyor çaktirmadan aday degişikliğiymiş. karedenizliler ,eolarak oy alacaginimi saniyorsun bizden.

SIRADAKİ HABER

banner17