AYGAD'ın Yeni Başkanı Ümit KAHYAOĞLU

AYGAD'ın Yeni Başkanı Ümit KAHYAOĞLU

İSTANBUL ANADOLU YAKASI GAZETECİLER DERNEĞİNİN 2. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI.

18 Aralık 2011 tarihinde İstanbul Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği (Aygad) 2. Olağan kongresi bayram havası içerisinde Tuzla’da gerçekleşti.

Dernek Başkanı Hakan Manici’nin açılış konuşması ile başlayan kongrede Divan Başkanlığını Kenan Çakal yürüttü.

Hakan Manici konuşmasında derneğimizin her yıl Aralık ayında kongresi yapılmaktadır. Bu derneğe ayrı bir heyecan, ayrı bir ivme getirecektir. Bunun her yıl değişecek olan başkan ve yönetimin bir önceki seneden daha iyi faaliyetlerde bulunması anlamına geliceğini ifade ederek 2011 yılı yeni kurulan derneğimiz için doğal olarak zor ve yoğun bir yıl oldu. Bu zorlukların üstesinden geldiğimiz gibi eğitim proğramı gibi bir faaliyette bulunmamız, derneğimizi tanıtıcı çalışmalar yapmamız derneğimizin devamı açısından çok önemliydi dedi.

Bugün seçilecek olan yeni yönetimin çok daha fazla çalışarak, gazeteci dostlarımızla çok daha fazla kaynaşarak hep horlanmış ve sadece flaş patlatan gazeteciler konumuna getirilmeye çalışan biz gazetecilere daha iyi bir gelecek sağlayacağına inanıyorum dedi.

Faaliyet ve denetleme kurulları raporlarının okunması ve onaylanması sonrası seçimlere geçildi.

Ümit Kahyaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu : Necmi Sezen, Ömer Faruk Gerçek, Dilek Kaya, Cengiz Doğan, Halil Topal, Aytekin Yaşar, İbrahim Şahin, Kader Gür, Oktay Eroğlu, Kadir Toprakkaya, Yasemin Eryıldız, Sevgi Ercan, Hakan Manici, Kubilay Öztürk, Recep Karakoç, Yaşar Şimşek, Selahattin Şimşek, Halil Güler, Sedat Savaş, Barış Aslan, Fatih Çömert

Denetim Kurulu : Enver Tuksal, Ahmet Işıkdağ, Musa Has, Çağrı Kaya Horata, İsmet Akkoç, Kanber Yıldırım.

Disiplin Kurulu : Tamer Aydemir, Selim Akdoğan, Yaşar Kaba, Murat Çaltepe, Cengiz Yaprak, Ruhi Denizeri

Genel Kurulun dilek ve temenniler bölümünde söz alan üyeler derneğin ilk kuruluş yılı olmasına rağmen çok iyi faaliyetler yaptığını ve bunun için başkan Hakan Manici nezdinde tüm yönetim kuruluna teşekkür ettiklerini belirttiler. Başkan Hakan Manici ise yönetim ve denetim kurulunda bulunarak kendisi ile beraber hizmet sunan tüm üyelere bir plaket takdim etti. 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2011, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17