AYGAD Yönetim Kurulu’ndan Yeni Şafak Gazetesi'ne Ziyaret

Ümit Kahyaoğlu Başkanlığı’ndaki AYGAD heyeti...

AYGAD Yönetim Kurulu’ndan Yeni Şafak Gazetesi'ne Ziyaret
banner46

Ümit Kahyaoğlu Başkanlığı’ndaki AYGAD heyeti Yenişafak Gazetesi Genel Yayın Müdürü Yusuf Ziya Cömert’i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz 18 Aralık’ta ikinci olağan kongresini yapan ve başkanlığa Ümit Kahyaoğlu’nu getiren Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği’nin yeni yönetim kurulu hızlı bir şekilde faaliyetlere başladı.

Kahyaoğlu başkanlığı’ndaki AYGAD yönetim kurulu üyeleri Aytekin YAŞAR, Ömer Faruk GERÇEK, İbrahim ŞAHİN, Halil TOPAL, Sevgi ERCAN ve Yedek Yönetim Kurulu üyesi Sedat SAVAŞ, Yenişafak Gazetesi Genel Yayın Müdürü Yusuf Ziya CÖMERT’i makamında ziyaret ederek, yerel medyanın sorunlarını görüştüler.

AYGAD Başkanı Ümit KAHYAOĞLU, hedeflerinin İstanbul Yerel Medyası’nı kurumsal bir yapıya kavuşturmak olduğunu kaydetti. Daha nitelikli bir yerel medya hedefi ile yola çıktıklarını kaydeden başkan Kahyaoğlu, “ Anadolu Yakası’ndaki yerel medyanın bir çok sıkıntıları vardır, sorunları vardır. Bu sorunlar tüm gazeteci arkadaşlarımızın ortak sorunlarıdır. Hedefimiz bu sorunların çözümü ve daha nitelikli bir yerel basın ortaya çıkarmaktır. Çözülemeyecek hiç bir sorunumuz yoktur. Elbirliğiyle hepsinin üstesinden geleceğiz.”dedi.

Yenişafak Gazetesi Genel Yayın Müdürü Yusuf Ziya Cömert’te İstanbul yerel basınının, ulusal basının gölgesinde kaldığını söyledi. Yaygın medyanın merkezlerinin İstanbul’da olmasının yerel medya için dezavantaj olduğunu kaydeden Yusuf Ziya Cömert, “ Yrel medya güneşi göremiyor. Ulusal medyanın gölgesinde kalıyor. Bu konuda AYGAD’a sorumluluklar düşüyor. Yeni yönetimin bu sorunların üstesinden geleceğine inanıyorum.”dedi.


Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2011, 21:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17