Kara Murat, Kartal CHP'ye karşı!

Demokratik...

Kara Murat, Kartal CHP'ye karşı!


Demokratik Sol Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Semra Demirbaş çok çarpıcı açıklamaların bulunduğu bir makaleyi gazetemiz için hazırladı.

İŞTE O YAZI;

Cüneyt Arkın’ın oynadığı Kara Murat filmlerini hemen hemen herkes bilir. Kara Murat, her defasında koca bizans ordusunu tek başına alt etmiştir.

İlhan Güzelgün’ün Chp ‘den istifa etmesini hazmedemeyenler bugüne dek siyasi üsluba yakışmayan, aşırı tahrikçi laflar etti hatta öyle bir hal aldı ki sanki Dsp yokmuş da sadece İlhan Güzelgün varmış gibi olayı kişiselleştirmeye başladılar biraz evvel bahsettiğim film karakteri “Kara Murat” rolünü de Güzelgün’e zorla verdiler bu durumda ne oldu; Chp’ye karşı “Kara Murat” yani İlhan Güzelgün oldu…

CHP ‘nin DSP’yi bir kişi üzerinden muhatap alması haliyle olayın boyutunu değiştiriyor. DSP demek İlhan Güzelgün demek değil iken nasıl bir zihniyetle tedirginlik yaşanıyorsa kişi üzerinden siyaset yapılmaya ve tahrik edici yorumlarla farklı bir noktaya gelinmeye çalışılıyor tüm bu zihniyetlerin karşısında DSP İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün ise kişisel tartışmalardan uzak durup, partisini en iyi şekilde temsil etmek ve mevcut durumu daha iyi yerlere taşımak istemiyle hizmet etme derdinde…

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımla karşılaştım ayaküstü sohbet ederken laf arasında “aman aman..! Her taşın altından bu adam çıkıyor“ dedi.

Yahu bu kadar yaka silkip duruyorsunuz “iyi ki kurtulmuşuz” diyorsunuz da ne diye hala bu adamı dilinizden düşürmüyorsunuz?

Kartal’da kişiler mi yarışıyor partiler mi?

Amaç hizmet vermek değil mi?

Birileri tarafından ağız ish... olmuşcasına yapılan bu söylemler neden?

Neyin derdindesiniz?

Bu durumda akıllara tek şey geliyor “Meyve veren ağaç taşlanır.” Demek ki seçimler yaklaştıkça Sayın Güzelgün’ün birilerinin kâbuslarında yer aldığı aşikâr…

Velhasıl, Demokratik Sol Parti ‘nin seçimi alacağından bu kadar mı korkuyorsunuz da kişileri kendinize dert edindiniz diyesim var artık!..

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2012, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17