Yakacık halkı ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirildi.

Yakacık Yüksel İlhan Alanyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 'Yakacık ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçleniyor’ projesi.

Yakacık halkı ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirildi.

Yakacık Yüksel İlhan Alanyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Yakacık ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçleniyor’ adlı proje doğrultusunda Yakacık Meydan da stand kuruldu.

Lisenin düzenlediği projede amaç ve hedef, halka ağız ve diş sağlığı ile ilgili bilgi vermek, ağız ve diş sağlığı önemi hakkında farkındalık oluşturmak, düzenli diş fırçalama ve diş hekimine düzenli kontrole gitmenin önemini vurgulamak, halkın sağlığının geliştirilmesinde katkıda bulunmak, öğrencilerimizin sosyal gelişimini desteklemek.

Kurulan standa halkın ilgisi ve öğrencilerin isteği istenilen düzeyde oldu. Yapılan eğitimler her yaş grubuna uygulanırken, en çok okul çağı çocuklarının dikkatini çekti.

Bu eğitimler özellikle öğrencilerin soysal gelişimi için destekleyici oldu. Halkın katılımı ve öğrencilerin isteğiyle ilk iki günü gerçekleşmiş olan standın çalışmaları 05.05.2017 Cuma gününe kadar 13.00-16.00 saatleri arasında Yakacık Meydanda devam edecekt.

Tüm vatandaşlar davetli.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 01:23

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17