Kartallı Şampiyon Boksör Buse Naz Çakıroğlu gururlandırdı

Şampiyon Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Rusya’dan Gümüş Madalya ile Döndü

Kartallı Şampiyon Boksör Buse Naz Çakıroğlu gururlandırdı
banner46

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda dünya ikincisi olan Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti.


Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Rusya'nın Ulan Ude kentinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 51 kilo finalinde Rus rakibi Liliya Aetbaevaya’ya karşı mağlup olup, dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.
 
Kartal Belediyesi’nden Şampiyon Boksöre Havaalanında Özel Karşılama
 
Kartallı şampiyon boksör Buse Naz Çakıroğlu için Kartal Belediyesi, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

 

Kartal Belediyesi adına şampiyon boksörü havaalanında karşılayan Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler ve Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürü Arda Savaş, Buse Naz Çakıroğlu’nu tebrik ederek kendisine çiçek takdim etti.
 
Karşılama töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, “Çok yoğun maç dönemi geçirdik; ama sonuçtan çok mutluyuz. Bizim için Tokyo'da altın olacağının sinyalini verdi buradaki final. Çalışmalarımızı bu şekilde devam ettireceğiz. Mücadelemiz her zaman ülkemiz ve bayrağımız için. Mehmetçiğimizin ve ülkemizin her zaman arkasındayız” dedi. Şampiyon boksör konuşmasının ardından kendisini karşılayan vatandaşları asker selamı ile selamladı.
 
“Bize Bu Gururu Yaşattığın İçin Sana Çok Teşekkür Ediyoruz”

 
Havaalanındaki karşılama sonrası Kartal Belediyesi Hizmet Binası’na gelen genç şampiyon Buse Naz Çakıroğlu ve antrenörü Nazım Yiğit, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Şampiyon boksöre hitap eden Başkan Gökhan Yüksel, “Eline, koluna, emeğine sağlık. Bu başarılarınla hepimizi gururlandırdın. Yurt dışında bizi temsil ederek başarı elde ettiğin için birçok genç ve çocuk seni örnek alacak. Başarılarınla kadın sporcuların ilgisini ve alakasını kazanırken onlara örnek de oldun. Bize bu gururu yaşattığın için sana çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsın. Kartal Belediyesi olarak her zaman için yanındayız.” diye konuştu.


Başkan Gökhan Yüksel konuşmasının ardından şampiyon boksör Buse Naz Çakıroğlu’na bir kere daha teşekkür etti ve kendisine çiçek ile birlikte Kartal heykelciği takdim etti.
 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2019, 00:31

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17