Talat YAVUZ ''Maltepe de Yetkiyi Alacağız!''

Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube Okul Temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Talat YAVUZ ''Maltepe de Yetkiyi Alacağız!''
banner46
Eğitim-Bir Sen Maltepe Temsilciliği’nin düzenlediği Maltepe Okul Temsilcileri buluşmasına okul temsilcileri tam kadro katıldılar.

Gündemi Biz Belirliyoruz!


Bu günlerde Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı tüm değişiklikleri yakından takip ettiklerini belirten Şube Başkanı Talat YAVUZ: Rotasyon, Nöbete Ücret, Temel Liseler gibi konularda da açıklamalarda bulundu. Rotasyonun bu yıl ertelenmesinin daha uygun olacağını vurgulayarak ‘ Nöbete Ücret konusunda ısrarlı olduklarını ,  Temel Liselere dönüşümün norm kadro yönünden bazı mağduriyetlere sebep olacağını’ öngördüklerini söyledi. 


Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube olarak Okul Ziyaretleri ,  Basın Açıklamaları,  Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi ve özellikle  açılışını Prof. Dr. Mehmet Çelik’in katılımıyla Tuzla Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapacakları ‘’Yönetici Okulu’’projesine değinen YAVUZ: Artık Şubelerinin gündemi değerlendiren değil gündemi belirleyen çalışmalarıyla adından söz ettireceğini ifade etti.
 
Maltepe de Yetkiyi Alacağız!

Şube alanında bulunan Pendik, Tuzla , Kartal, Sultanbeyli ve Adalar ilçelerinde  diğer sendikalara göre açık ara önde olduklarını , üye çalışmaları konusunda başta Maltepe İlçe Temsilcisi Ramazan ESMEN olmak üzere Maltepe teşkilatına çok güvendiğini belirten YAVUZ : Dönemin son günlerinde yapacakları çalışmalarla Maltepe Temsilciliği’ne yetkiyi getireceklerine inandığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 19:23

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17