Sendika adaylara soruyor!

Eğitim-Bir Sen, Hacer AKTÜRK’ü ağırladı.

Sendika adaylara soruyor!
banner46
Hafta boyunca farklı ilçelerde milletvekili adaylarıyla üyelerini bir araya getiren Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube yetkilileri son toplantılarını Tuzla ilçesinde yaptı.
Tuzla Temsilciliğinin organize ettiği toplantının milletvekili adayı konuğu Hacer AKTÜRK ’tü.
Ülkemizin yapmış olduğu yatırım ve yeni projeler ile Dünyanın gıpta ile izlenen bir ülkesi haline geldiğini belirten AKTÜRK, 1 KASIM  seçimlerinde sandığa gidip, vicdanınızın sesini dinleyerek AK Parti’ye vereceğiniz oy ile Türkiye’nin yükselişine, yeni Türkiye’nin inşasına mühür vurmuş olacaksınız, dedi
Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube olarak son aday buluşmasını Tuzla’da gerçekleştirdiklerini belirten Şube Başkanı Talat YAVUZ, Bugün Tuzla Temsilciliğimizin organize ettiği üye aday buluşması ile tüm ilçelerimizde üyelerimizle milletvekili adaylarını buluşturmuş olduk. 1 Kasım seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm üyelerimizi hafta sonu gerçekleşecek olan ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN katılımıyla "Millete Vefa Yolunda 20 Yıl" programımıza davet ediyorum, dedi.

Tuzla Semiha Kibar Öğretmenevinde gerçekleşen toplantı Tuzla Temsilcisi Metin ÇANGIR’ın davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etmesi ile  sona erdi. 
Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 10:56

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17