Şehitlerimiz İçin Yüz Hatim İndirdiler

15 Temmuz Şehitleri ve Tüm Şehitlerimiz  İçin Yüz Hatim indirdiler. 

Şehitlerimiz İçin Yüz Hatim İndirdiler
banner46
Öğretmen, öğrenci ve veliler 15 Temmuz Şehitleri ve Tüm Şehitlerimiz İçin Yüz Hatim indirdiler. 

Tuzla Mahir İz Anadolu imam Hatip Lisesi Öğretmen öğrenci ve velileri  15 temmuzda şehit olan kardeşlerimiz ve tüm şehitlerimiz için 100 hatim okudular. 


Okunan hatimler Meslek Dersleri Öğretmeni Özkan ELMACI'nın yaptığı toplu hatim duasıyla tüm şehitlerimizin ruhlarına bağışlandı. 


Bu güzel etkinlik için görüşlerini aldığımız Okul müdürü Mustafa ARSLAN:

"Vatanımızın birlik ve beraberliği, BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ için hiç düşünmeden en değerli varlıklarını, canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Aziz şehitlerimiz için ne yapsak azdır’’ dedi. 


Kahraman şehitlerimizi unutturmamak için yıl boyunca çok çeşitli etkinlikler yapacaklarını açıklayan ARSLAN: "Mektup yarışması düzenledik. 15 Temmuz Şehidimizin ailesi okulumuzu ziyarete geldi, 15 Temmuz gazimizi ağırladık. 15 Temmuz köşelerimizi ve panolarımızı oluşturduk. Okulumuzda sürekli 15 Temmuzla ilgili video ve filmler izletilmekte ve bu konu canlı tutulmaktadır.  Bu konuda büyük bir farkındalık oluşturulmaktadır. İnşallah önümüzdeki günlerde büyük çağlı etkinlikler düzenleyeceğiz. Şu an bunun çalışmalarını sürdürüyoruz. Tüm şehitlerimizin RUHLARI ŞÂD OLSUN" dedi.   

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2016, 01:41

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17