Özel Ahmet Şimşek İlköğretim Okulunun okuma bayramında duygulandılar

Özel Ahmet Şimşek İlköğretim Okulu 1.sınıflarının hazırladığı Okuma Bayramı töreni izleyenleri adeta büyüledi.

Özel Ahmet Şimşek İlköğretim Okulunun okuma bayramında duygulandılar
banner46
Mini mini yüreklerin sergilediği dramalar, danslar, halk oyunları, şiir sunumları, müzik dinletileri bir görsel şölene dönüştü. Şöleni anne babaların zaman zaman alkışlarla, zaman zaman gözyaşlarıyla izledikleri gözlemlendi.

Okul Kurucusu Ahmet Şimşek yaptığı konuşmasında, “Öğrencilerimize vermiş olduğumuz eğitimin meyvelerini hep birlikte görmek, tatmak müthiş bir şey. Her bir öğrencimizle ayrı ayrı gurur duyduk. Önce onları yetiştiren anne babalarını, sonra bu muhteşem gösteriye emeği geçen tüm eğitimcilerimizi tebrik ediyorum.B en öğrencilerimize her anlamda daha iyi bir eğitim imkanı sağlamak için gecemi gündüzüme katarak çalışan bir eğitimciyim. Çocuklarımızın bu muhteşem gösterilerinden sonra tüm yorgunluğumu üzerimden atıyor, yeni bir heyecan ve istekle çalışmalarıma devam ediyorum.Tüm öğrencilerimle bir kez daha gurur duydum. Türkiye’nin parlak geleceğini bu minik öğrencilerimizin gözlerinde görüyor ve bundan dolayı da ayrı bir mutluluk duyuyorum. Ayrıca Ahmet Şimşek’li olmanın ayrıcalığını sahnede ortaya koydukları için özellikle teşekkür ediyorum.Eğitim kurumu olarak en iyisini sunma yolunda her türlü imkanımızı çocuklarımız için seferber etmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Gösterinin finalinde kurucuları, yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte oluşan tablo gerçekten muhteşemdi.
Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2013, 22:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17