Müdürler İftarda Buluştu

Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No.lu Şube Kurum Müdürlerine İstanbul/Maltepe Ünlüer Restaurant’ta iftar yemeği verdi.

Müdürler İftarda Buluştu
banner46

İftar yemeğinde konuşan Şube Başkanı Talat Yavuz; ‘’Çok önemli günlerdeyiz. Sabrımızın sınandığı dönemlerden geçiyoruz’’ dedi. Yavuz şöyle devam etti; ‘’Bölgemizde önemli değişiklikler var. Giden Milli Eğitim Müdürlerimiz, Şube müdürlerimiz var. Gelen İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz var. Şube alanımızda ciddi değişimler oluyor. Önümüzde yeni ve zorlu bir öğretim yılı bizi bekliyor. Herkesi kucaklamak adına çok çalışmalıyız. Kim ne yapıyor, nasıl çalışıyor? Süzgeçten geçirmeliyiz. Geçtiğimiz öğretim yılında gösterdiğiniz performansı yeni öğretim yılında da göstereceğinize inanıyorum. Katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.


Kartal İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürütürken Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Durak Demirel’e şube başkanı Talat Yavuz tarafından bir teşekkür plâketi verildi. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Durak Demirel’de ‘’Üç yıl bir aydır Kartal İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini ifa ettim. Bu süre içinde güzel hizmetlerimiz ve anılarımız oldu. Sorunların çözümünde sizlerin desteğini hep yanımda gördüm. Hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.


Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanarak göreve yeni başlayan Mustafa Arslanoğlu, Adalar İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Faik Güler, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Vedat Budak, Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Fesih Sönmez, Maltepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Doğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Faruk Uysal da birer selamlama konuşmaları yaptılar.


İftar yemeğine Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No.lu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri ve Kurum Müdürlerinden oluşan 200 kişi katıldı.
 
Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2013, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17