Maltepe Orhan Gazi İmam Hatip Lisesi’nden 4006 Tübitak Bilim Fuarı.

Maltepe Orhan Gazi İmam Hatip Lisesi’nden 4006 Tübitak Bilim Fuarı düzenledi.

Maltepe Orhan Gazi İmam Hatip Lisesi’nden 4006 Tübitak Bilim Fuarı.
4006 Tübitak Bilim Fuarı, Maltepe Orhan Gazi İmam Hatip Lisesi'nde düzenledi.


Öğrenciler bir birinden ilginç projelerini fuarda sergilediler.Açılış töreninin ardından misafirler stantları ziyaret ederek, proje görevlisi öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldılar. Stantlar 3-5 Mayıs 2016 tarihlerinde gün boyunca ilçeye bağlı okullardan ve çevre ilçe okullarından gelen ziyaretçi akınına uğradı. Fuarda Maltepe Orhan Gazi İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Hamdi Kocakaya ve Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan konuşmalar yaptılar. Daha sonra Maltepe İlçe Müftüsü Ahmet İnciler'in yaptığı dua ile Fuarın açılış kurdelesi kesildi.Okulda düzenlenen fuara Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Maltepe İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, Maltepe Orhan Gazi İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Hamdi Kocakaya ve Okul öğretmenleri, Erdoğanlar Turizm Sahibi Murat Erdoğan, Serbest Muhasebeci ve mali Müşavir Mehmet Işıktaş, Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.  


Fuarda Maltepe Orhan Gazi İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Hamdi Kocakaya ve Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan konuşmalar yaptılar. Daha sonra Maltepe İlçe Müftüsü Ahmet İnciler'in yaptığı dua ile Fuarın açılış kurdelesi kesildi.

Açılış töreninin ardından misafirler stantları ziyaret ederek, proje görevlisi öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldılar. Stantlar 3-5 Mayıs 2016 tarihlerinde gün boyunca ilçeye bağlı okullardan ve çevre ilçe okullarından gelen ziyaretçi akınına uğradı.

Öğrenciler bir birinden ilginç projelerini fuarda sergilediler.



Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 02:50

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17