Kartal MEM İftar Programı Düzenledi

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına çok sayıda davetli katılım sağladı.

Kartal MEM İftar Programı Düzenledi
banner46

15 Haziran Perşembe günü Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği iftar yemeğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza AKA, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali APAYDIN, Ak Parti İlçe Başkanı Mehdi AKMAN ve yönetimi, Türk Kızılayı Kartal Şube Başkanı Müjdat KEÇELİ, Kartal Kaymakamlığı Kamu Kurumları Destekleme Dernek Başkanı Bayram SONGUR, TÜGVA Kartal Şube Başkanı Alparslan ERGİN ve yönetimi, Kartal İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mine HAYTA, Nurullah Sakin GÜZEL, Mustafa YILMAZ, Dursun TEYRAN, Bahtiyar ÇAKMAK, sivil toplum temsilcileri, resmi/özel okul ve kurum müdürleri,  ilçe personeli, basın mensupları ve Kartal’daki okullara isimleri verilen 15 Temmuz şehitlerinin yakınları iştirak etti. 

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına çok sayıda davetli katılım sağladı. Ali Rıza AKA yaptığı konuşmada okul müdürlerine ve ilçe personeline yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalardan ve üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Ramazan ayının son on gününe girildiği belirten Ali Rıza AKA ”Ramazanın rahmetinin, mağfiretinin herkesi kuşatmasını diliyorum. Bugün bu sofrada olduğu gibi birliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Rabbim ülkemize huzur versin, esenlik içerisinde Ramazan Bayramına ulaşmayı hepimize nasip eylesin.” dedi.

 Samimi bir havada gerçekleşen iftar programında sunumu İMKB MTAL, Sabiha Gökçen MTAL, Fatma Aliye MTAL ve Şehit Salih Alışkan MTAL Yeme-İçme Bölümlerinde okuyan öğrencilerimiz yaptı.

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17