Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

İBB Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa büyük katılım sağlandı.

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.
Proğrama Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR, Kartal İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun TÜYSÜZ, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Feramuz ÇETİN, Kartal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Baturalp ELİÇEVİK, Kartal İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bekir Necati ŞİMŞEK, Kartal İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Dursun TEYRAN, Okul Müdürleri, STK temsilcileri ve Öğretmenler katılım sağladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda; günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Kartal İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun TÜYSÜZ yaptı.

Kartal İlçesi okullarından Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerinin hazırladığı program davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Şiirler, şarkılar ve video gösterimlerinin yer aldığı programda emekli öğretmenlere protokol tarafından hizmet şeref belgesi takdim edildi. Emekli Öğretmenler adına Erol ÖZKAYA bir konuşma gerçekleştirdi. Ayrıca Kartal İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün gerçekleştirdiği 24 Kasım Öğretmenler Günü Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında dereceye giren öğretmenlere ve 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında gerçekleştirilen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Program sona erdikten sonra Kartal İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun TÜYSÜZ ve Kartal İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Dursun TEYRAN, hastanede tedavi gören Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni ziyaret ettiler.

Son Olarak 19.09.2019 tarihinde Rahmet-i Rahman'a uğurlanan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Abdullah SOKUR kabri başında dualar okunarak ve Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile anıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2019, 23:48

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17