Kartal Halk Eğitim'in Spor kursları şampiyonlar yetiştiriyor.

On binlerce başarılı öğrenci yetiştiren Kartal Halk Eğitim Müdürü Resul ÖZDEMİR, şampiyonlarla beraber İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka'yi ziyaret etti.

Kartal Halk Eğitim'in Spor kursları şampiyonlar yetiştiriyor.

Okullarda açılan spor kursları başarıya ve şampiyonluğa doymuyor

Kartal Halk Eğitim Müdürü Resul ÖZDEMİR, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka'ya başarılı kurslar hakkında bilgi verdi.

Özdemir “Kartal Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu olarak, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla farklı okullarımızda öğrencilerimize yönelik olarak spor kursları açtık. Bu kurslarımız kısa sürede meyvelerini vermeye başladı ve ulusal- uluslarası alanda öğrencilerimiz başarı elde etmeye başladılar. 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı I. Döneminin sonu itibariyle sporcularımız Kickboks- Muay Thai, Taekwando, Güreş ve Masa Tenisi branşlarında birçok sporcumuz İstanbul, Türkiye, Avrupa ve Dünya çapında dereceler elde ettiler. Sporcularımızı, onları yetiştiren antrenörlerimizi başarılarından dolayı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza AKA ise öğrencilere sorular sorup spor hakkında ki görüşlerini dinledi. Aka "Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanı en iyisidir. Sizler her zaman ahlaklı ve kocaman yürekli olun. Yüreğiniz sevgi ile dolu olsun" dedi.



Sporcular, antrenörler ve okul müdürleri elde ettikleri başarıların gururunu ve sevincini Kartal Halk Eğitim Müdürü Resul ÖZDEMİR ile birlikte Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza AKA ile paylaştılar.



İşte sporcuların elde ettikleri başarılar;

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 02:10

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17