Hoş geldin Öğretmenim…

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun TÜYSÜZ'den öğretmenlere mesaj.

Hoş geldin Öğretmenim…
banner46
Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun TÜYSÜZ öğretmenlere özel mesaj yayımladı.

2015-2016 eğitim öğretim yılına başlamak üzere, iki aylık dinlenme döneminden yorgunluğunuzu büyük ölçüde atmış olarak dönmüş olduğunuzu dileyerek ve işinizi ve mesleğinizi her zamanki gibi istek, heyecan ve üstün gayretle yapacağınızdan emin olarak, sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyor, bu yıl da hep birlikte en iyisini yapmak üzere sizlere, hoş geldiniz, diyorum.

Eğitim sisteminin en önemli unsuru olan öğretmenler; insan mühendisi, toplum mimarıdırlar. Öğretmenlik mesleği sadece bireylerin değil, toplumların geleceğini, bir başka deyişle kaderini belirleyen bir meslektir. Bu nedenle de görevlerin en iyi şekilde yerine getirildiği mesleki ve kişisel niteliklere sahip olunmasını gerektirir. Mesleğe yeni atılan ve mesleğe yıllarını veren tüm öğretmenlerimizin bu niteliklere ve yetkinliğe sahip olduklarına inanıyor ve biliyor, kendilerine yapacakları çalışmalar ve katacakları değerler için teşekkür ediyorum.

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, bu yıl da, tüm sıkıntı, istek ve başarınızda yanınızda olacağımızı belirterek yeni yılımıza başlarken hepinize tekrar, hoş geldiniz, diyor, bir kez daha sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Harun TÜYSÜZ
Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü
Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 18:10

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17