HAREKETLİ BÖLME SİSTEMLERİ

Hareketli bölme sistemleri büyük salonları ve çalışma odalarını bölerek ayrı ayrı odalar oluşturma sistemidir. Çok amaçlı yerler için kullanılabilir istediğiniz zaman tekrar toplayarak kaldırıla bilir.

 HAREKETLİ BÖLME SİSTEMLERİ

Hareketli bölme sistemleri  büyük salonları ve çalışma odalarını bölerek ayrı ayrı odalar oluşturma sistemidir. Çok amaçlı yerler için kullanılabilir istediğiniz zaman tekrar toplayarak  kaldırıla bilir. Hareketli bölme sistemleri ses yalıtımı ile ses geçirmez bir sistemi vardır yani ev duvarları kadar ses ve gürültü geçirmez. Ayrıca yangın, duman gibi  olayları koruma sistemi geliştirilmiştir.

Hareketli bölme duvar sistemleri size yeni odalar ve çalışma alanlarını kısa zamanda ve kolay bir şekilde sahip olmanız için yapılmıştır. Bu sistemin çeşitleri şunlardır: standart  bölme duvar sistemleri (premium classic), otamatik  hareketli bölme duvar sistemi (aesymatic) camlı hareketli bölme duvar bölme sistemi (premuim glass) korumalı ateşe dayanaklı duvar sistemi( protect)'dir. Hareketli bölme sistemi sizin işinize çok yarayacaktır ihtiyaç duyduğunuz ortamı size taşınmadan yada inşaat yapmadan sunarak hem zamandan hem de mekandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Hareketli bölme sistemleri işinde uzman ve en son teknoloji ile üretilmiş çok kaliteli ürünleridir. Son derece dekoratif bölmeler yapılmıştır istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. ister salonunuzu bölerek kendinize çalışma odası yapabilir, ister okullarda sınıfları bölmeye kullanabilirsiniz. Ateşe ve yanıcı maddelere karşı dayanaklı olduğu için laboratuvarlarda, tekstil fabrikalarında, depolarda kullanabilirsiniz ürünler garantilidir ve istediğiniz zaman demonte kaldırabilirsiniz. Kim istemez istediği zaman odalar oluşturup istediğiniz zaman odaları yok etmeyi eğer cevabınız evetse doğru seçim hareketli bölme sistemdir.

Maurer Bölme Duvar

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 12:43

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17