Fuat Avni, Üyelerimizi hedef gösteriyor!

Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Talat YAVUZ, basına yazılı açıklama gönderdi.

Fuat Avni, Üyelerimizi hedef gösteriyor!
Talat YAVUZ, "Seçime sayılı günler kala, milletimiz nezdinde itibarı yerle bir olanlar adına yaptığı açıklamalarla iki yıldır ülke gündemini meşgul eden twitter fenomeni Fuat Avni, dün gece yayınladığı listelerle, milletten umudunu kestiklerini bütün dünyaya ilan etmiş oldu. Akıl ve izandan yoksun, yarım yanlış liste ile kamuoyu oluşturmaya ve baskı kurmaya çalışıyorlar.
Sandık görevlilerinin listesi diye yayınladığı isimler güya seçim günü sandık başında oy çalacaklarmış. Listede daha çok Memur Sen üyelerinin isimleri var. Bu öyle bir liste ki bazı okul isimleri bile sandık görevlisi diye yazılmış. Seçim görevi olmayanlar mı ararsın hayali isimler mi? Bu uğraşlar, tamamen çamur atarak baskı oluşturmak için düşülen zillet çukurunda, beyhude debelenmelerdir.
Seçim sonuçlarından ve milletimizin tercihinden umudunu kesenler, seçim günü alacakları hezimete kılıf uydurmak için bugünden çirkin işler yapıyorlar. Sanki sandık başında sadece bu listede olanlar görev yapacak. Yıllardır seçimlerde görev alırız, sandık başında, sandık kurulan okulların koridorlarında kimlerin hangi rezillikleri ve kavgaları çıkardıklarını çok iyi biliyoruz. Fuat Avni kanalizasyonunun ve muhalefet partilerinin gündemde tuttuğu saçmalıkları bir an ihtimal dâhilinde görelim. Peki, diğer partiler sandık başında ve diğer yerlerde görevlendirdiği partili görevlilerin tamamen beceriksiz ve yeteneksiz mi olduğunu kabul ediyor?
Ülkemizde seçimler ve diğer konularda kimlerin kural dışına çıktığını, kimlerin karanlık odaklara hizmet ettiğini, kimlerin kirli ittifaklar kurduğunu ve kimlerin iki oy uğruna insanları acımasızca öldürdüğünü hep beraber görüyoruz. “Kişi, kendinden bilir işi” sözünü doğrulayan bu gelişme ile isimleri yayınlanarak hedef haline getirilen bir üyemizin başına bir iş gelirse, sorumlular, teşkilatımızın elinden yakasını kurtaramayacaktır. Listede ismini gören arkadaşlarımız “ Bu alçakların listesinde bulunduğum için gururluyum.” derken listede ismi yayınlanmayanlar üzüntülerini belirtiyorlar. Üyelerimizin her türlü hakkı sendikamız tarafından korunacak ve hukuk mücadelemizi avukatlarımız en etkili bir şekilde yürüteceklerdir. Yapacağımız suç duyurusunun sonuna kadar takipçisi olacak ve ülkemizi bu kiralık katiller sürüsüne bırakmayacağız.

Talat YAVUZ
Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı   
Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 09:56

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17