Eğitim- Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Divan Toplantısı yapıldı.

Eğitim- Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Divan Toplantısı Tuzla Asım Kibar Turizm Otelcilik Ve Meslek Lisesi’nde gerçekleşti.

Eğitim- Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Divan Toplantısı yapıldı.
banner46

Şube Yönetim, Disiplin, Denetleme ve İlçe Yönetim Kurulları’nın tam kadro katıldığı toplantıda ‘Yeni Dönemin Planlanması, Komisyon Çalışmaları, Gençlik ve Genç –Memur Sen, Her Sınıfın Yetim Kardeşi Var’ gibi konu başlıkları tartışıldı.


Divan toplantısına başkanlık eden Şube Başkanı Talat YAVUZ; ‘ Özellikle yeni dönemde milli manevi değerlerimize daha çok sahip çıkan ve bu değerler üzerinden bizlerin kimyasını bozmaya çalışanlara karşı en ön sırada dimdik duran bir teşkilat olmalıyız’ dedi.


Yeni Dönem -Komisyonlar


Geçtiğimiz Kasım ayında yapılan kongrede tekrar Şube Başkanlığı’na seçilen YAVUZ ,‘önümüzdeki dönemle ilgili yapacağı çalışmaları anlatarak  Eğitim-Öğretimi daha iyi seviyelere taşımak için yapılacak her çalışmada Eğitim-Bir Sen’in emeği olmuştur ve olacaktır’ dedi.  Şube olarak üzerlerine düşen tüm sorumlukluları yerine getireceklerini ve bu divan toplantısının yapılacak çalışmalar için bir milat olacağını belirtti.


Genç Memur-Sen ve Gençlik Projeleri


Gençliğin giderek maneviyattan uzaklaştığı günümüz toplumundan bahseden YAVUZ, Memur-Sen’ in en önemli projesi olan Genç- Memur Sen’i  ilerleyen günlerde tüm okullarda yapacağı  çok önemli projelerle medeniyetini tanıyan, maneviyatla barışık nesiller yetişmesi için mücadele edeceklerini belirtti.


Her Sınıfın Yetim Kardeşi Var


İHH İnsani Yardım Vakfı ile birlikte yürütülen ‘ İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR-HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ  VAR’  projesinin paydaşı olarak ‘Bu çalışmayı bir merhamet hareketi olarak tanımladıklarını belirten YAVUZ,  merhamet hareketinde öncü öğretmenler olarak sınıflarla yetimleri buluşturacağız ve kısa sürede tüm sınıflarda uygulanması için elimizden  gelen tüm gayreti göstereceğiz’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 20:53

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17