Oktay Aksu "AK Parti'ye Kartal'da 50 bin oy fark atmazsak, ben siyaseti bırakacağım!"

Kartal Belediye Başkan yardımcısı, CHP Meclis üyesi Oktay Aksu Belediye Meclisinde oldukça iddialı konuştu. AK Partililere hitaben "Size burada 50 binin altında fark atmazsak ben siyaseti bırakacağım. Söz veriyorum" Dedi.

-

Aksu, “Sayın Başkan, değerli meclis üyeleri. Bütçemizle ilgili söz almış bulunmaktayım. Şimdi arkadaş burada, hoş geldin Haydar. Atalar Spor Kompleksi ile ilgili kendi mi çekti ya da bir dostu mu arkadaşı mı çekti bilmiyorum. Size bilgi vereyim arkadaşlar. Atalar spor kompleksimiz İBB tarafından yapılan bir kısmı var doğru, duvarların üzerindeki ferforje demirler sadece Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılmıştır. Eğer bundan da rahatsız oluyorsanız biz değiştirir kendimiz de yaparız. Ama bunun yanında tüm altyapı, halı saha, tartan pist, park bahçe peyzaj düzenlemeleri, cafe, tamamı Kartal Belediyesi bütçesine ve Kartal Belediyesi personeli tarafından yapılmıştır. Bence çok büyük bir alkışı hak ediyorlar.
-
Şimdi İBB’den asfalt alıyorsunuz diyorsunuz. İBB’den asfalt almayan hangi İlçe Belediyesi var? Bütün İlçe Belediyelerine İBB bir bütçe ayırıyor, oradan asfalt olarak veriyor. Bazılarına para nakit olarak veriliyor. Bu rutin bir uygulama. Ancak asfaltla ilgili yine de bir bilgi vereyim, 2 yıllık 73 bin tonluk bir ihale yaptık arkadaşlar. Bu 20 mahallemizde öncelikli olarak öncelikle Hürriyet Mahallesi’nden başladık. Hürriyet Mahallesi, Orhantepe o şekilde gidiyoruz. Şuana kadar da 32.000 ton asfaltı serdik bilginiz olsun.
-
50.000’in bir farkla burayı kazanmazsak ben siyaseti bırakacağım, söz!
Şimdi örneğin ne yapıyoruz, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte spor caddemize bakım onarım çalışması başlattık yeniliyoruz. Yakında başlayacak Kızılay caddesinde bir prestij cadde yapıyoruz. Neyzen Tevfik meydanını ve hürriyet caddesini yeniliyoruz yapacağız. Eski stadın orada şuanda bir proje çalışmamız var tam karar verilmedi, orada çok güzel bir proje hayata geçireceğiz. Aydos Kent Ormanı’nı hayata geçiriyoruz, bütün süreç tamamlanmak üzere. İhalesi yapıldığı Atatürk Parkını en kısa zamanda Kartal halkının hizmetine sunacağız. Gençlik merkezi yapacağız arkadaşlar. Yani yatırım yapmayın diyorsunuz ya bir sonraki 2024te yatırım yapmasın da hani emanetçi diyor ya arkadaş. Hiçbir şey yapmasın da biz buraya gelelim. Size buradan sesleniyorum eğer 50.000’in bir farkla burayı kazanmazsak ben siyaseti bırakacağım, bu kadar da net konuşuyorum. Söz! Atalar gençlik merkezi, Yakacık çarşı, Yakacık yeni mahalle de olmak üzere 3 tane gençlik merkezini hayata geçireceğiz. Başkanımızın 500 günde ne yaptık sunumundan sonra size söyledim gelecek yıl 1000 yılda ne yaptığımızı size anlatacağız. İktidar olamadınız diyor ya arkadaşlar, arkadaşlar biz Kartalda 3. Dönemdir iktidardayız. Kartal halkı bizim yaptığımız hizmetleri değerlendiriyor, bize her geçen gün oranını daha da arttırarak tekrar bize bu görevi veriyor, bizde bundan gururluyuz. Son verirken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum, hepinize saygılar sunuyorum.

YORUM EKLE

banner17