Mustafa Zengin'den, Maltepe Trabzonlular Derneği’ne lokal sözü

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr....

Mustafa Zengin'den, Maltepe Trabzonlular Derneği’ne lokal sözü
banner46

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Maltepe Trabzonlular Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda hemşerileriyle bir araya geldi.

Derneğin olağan genel kurul toplantısı sonrası düzenlediği kaynaşma toplantısında kısa bir konuşma yapan Başkan Zengin, rahatsızlığından dolayı kongreye katılamadığını belirterek, bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Maltepe Belediye Başkanı, “Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Yüreğim çok sıcak, hepinizi bir arada görmek çok güzel. Görme olanağını bulamadığım sevgili dostlarımı görmenin sevincini yaşıyorum. Zaman darlığı, imkansızlık, adı her ne olursa olsun, bir arada olamıyoruz. Bugün belki milat olabilir. Daha sık, daha iyi ortamlarda bir araya gelmeyi hayal edeceğiz, gerçekleştireceğiz. Ben buradayım; Maltepe için buradayım, hemşerilerim için de buradayım. Maltepe’de yaşayan Trabzonlular olarak, Maltepe’de yaşamanın güzelliğini paylaşmak istiyorsak hep birlikte el ele vermeliyiz.” diye konuştu.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, bir dernek lokali projesi olduğu müjdesini vererek, böylece bahçesi olan bir yerde sohbet edip, çok daha güzel zaman geçireceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2012, 20:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17