Çırçır'da ki Bir türlü bitmeyen hizmet binası esnafın sinirlerini bozuyor

Çırçır'da ki Bir türlü bitmeyen hizmet binası esnafın sinirlerini bozuyor
banner46

Önceki belediye başkanı Arif Dağlar zamanında temeli atılan kolonları dikilen bina, otopark olarak tasarlanmıştı. Otopark olarak bina açılsaydı hem trafik rahatlayacak, hemde belediye büyük gelir elde edecekti.

HİZMET BİNASI YAPACAĞIM!

Kartal'ın israf etmeyen! Paralı har vurup harman savurmayan! Yaptığı hizmetlerin ardı arkası kesilmeyen! Belediye başkanı Altınok Öz "Bu binayı belediye hizmet binası yapacağım!" dedi. Otopark olarak tasarlanan ve büyük maliyeti bitmiş olan bina 4 yıla yakındır bir türlü bitmek bilmedi.

ESNAFIN OCAĞINA İNCİR AĞACI DİKİLDİ!

Belediye hizmet binası Çırçır Caddesine gelecek diyen bir çok esnaf yüksek maliyetlerde kiralarla yer tutup işyeri açtılar. Para kazanacağız derken işyerlerini kapatıp zararla gittiler.

NEDEN AÇILMIYOR? NE ZAMAN AÇILACAK?

Esnafın bizi her gördüğü yerde "Bu bina ne zaman bitecek? Neden bitmiyor?" diye sorması bizi üzüyor. Kimi vatandaşlar da "Bu bina bitmez! Biterse de bir daha ki dönemde AK Parti Belediyeyi alınca bitirir!" demesi, ümitsizliğe kapıldıklarını açıkça belirtisi gibi.

AKILLI BİNA! GİDEN MİLYONLAR!

Kartal Belediye meclisinde Ak Partili belediye meclis üyeleri bu binaya 30 milyon lira civarında belediyenin parasının harcandığını belirtmiş ve neden bitmediğini sormuşlardı. Şimdi vatandaşlar dert yanıyorlar "Hangi akıllı düşündü bilemeyiz ama keşke bu bina akıllı değilde geri zekalı bina olsaydı da hem Kartal'ın milyonları gitmeseydi! Hemde zamanında bitseydi!" diyerek düşüncelerini belirtiyorlar. Kartal Belediyesi Halen Atalarda ki hizmet binasına ve Ahmet Şimşek koleji karşısında ki binaya kiraya ödemekte. Belediyenin 3 yılda kiralara verdiği paralarda neredeyse 1,5 milyona dayandı.

Değerli okurlarımız, bizimde bu bu binanın biteceğine olan inancımız maalesef tükenmiş durumda. Ola ki gerçekten biteceği tarihi öğrenirsek sizlerle paylaşacağız. 

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2012, 13:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
kAMİL iBRAHİM
kAMİL iBRAHİM - 11 yıl Önce

yalan binaa yalaaaaannn

SIRADAKİ HABER

banner17