Türkiye Gençlik Vakfı Maltepe İlçe Temsilciliği'nden 'Adım Adım Adam Adam'

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Maltepe İlçe Temsilciliği’nin “Adım Adım Adam Adam” başlıklı tanıtım gecesi 11 Mart Cuma akşamı yaklaşık 1000 kişinin katıldığı bir programla gerçekleşti.

Türkiye Gençlik Vakfı Maltepe İlçe Temsilciliği'nden 'Adım Adım Adam Adam'
Programa onur konuğu olarak katılan İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Sn. Bülent YILDIRIM’ın yanı sıra Cihannüma Derneği İstanbul İl Başkanı Sn. Rıza YORULMAZ, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Faik KAPTAN, Maltepe Müftüsü Sn. Ahmet İNCİLER, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Sn. Ümit ÇOBAN, TÜGVA Kartal ve Pendik İlçe Temsilcilikleri, Maltepe’de hizmet eden STK temsilcileri, işadamları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, TÜGVA Maltepe Temsilciliği’nin tanıtım slaytı ile devam etti. Vakfın ilçe temsilciliğini üstlenen Serkan BAHADIR konuşmasında;
“Bizim bir derdimiz var ve çok şükür bu derdi bizlerle paylaşan yol arkadaşlarımız ve büyüklerimiz var. İşte bu akşam bu salonda bu derde ortak olan, birlikte yol yürüdüğümüz siz kıymetli misafirlerimizle bir araya geldik. Maltepe’de görev bize tevdi edileli 1 yıl gibi kısa bir süre olmasına rağmen 10 okulumuzda yüzlerce gencimizle birebir temas kurarak, bir çok organizasyona imza attık. Buradaki büyüklerimizin destekleriyle Maltepe’de Türkiye’nin ilk kitap kafesini öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Kitap kafemizde öğrencilerimize branş derslerinin yanı sıra, kişisel gelişimlerini sağlayacak eğitimleri de tamamen ücretsiz olarak veriyoruz. Tüm bunları yaparken, şu sıralarda oturan genç kardeşlerimizin gözlerindeki ışığı görmek bizleri son derece memnun etti” ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere sahneye çıkan İHH Vakfı Genel Başkanı Bülent YILDIRIM konuşmasında;

“İsrail Filistin’i işgal ettiğinde ‘yaşlıları öldürürsek, gençler zaten bu davalarını unutur giderler’ politikasını güttü. Fakat bugün görüyoruz ki bu salonu dolduran gençler asla davalarından vazgeçmeyecek. Türkiye Gençlik Vakfı bu anlamda gençlik üzerine yoğun çalışmalar yapan ve Türkiye’deki en yaygın gençlik vakıflarımızın başında geliyor. Bu gece bizlerin buluşmasına vesile oldukları için ve bu davayı sahipsiz bırakmadıkları için sayın başkana ve ekibine, siz kıymetli gençlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Daha sonra İHH’nın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren YILDIRIM, yaşadığı anılardan anekdotlar aktardı.

Program, bugüne kadar TÜGVA Maltepe temsilciliğine maddi manevi katkıda bulunanlara verilmek üzere ilçe temsilcisi Sn. Serkan BAHADIR’ın el emeğiyle hazırlanmış rahlelerin takdimiyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 19:29

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17