Maltepe’de birlik ve beraberlik rüzgârı esti.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Maltepe’de resmi tören düzenlendi.

Maltepe’de birlik ve beraberlik rüzgârı esti.
Birlik ve beraberliğin öneminin vurgulandığı törenler sonrası, CHP Altıntepe Mahalle Temsilciliği tarafından zaferin anısına bir kahvaltı düzenlendi.

Maltepe’deki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, düzenlenen resmi törenlerle başladı. İlçe Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk konulması, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehit ve gaziler adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören İlçe Kaymakamlığı’nda devam etti. Burada Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Veli Yıldırım tebrikleri kabul etti.

GAZİLER DE TÖRENDEYDİ

Törenlerde Maltepeli gazilerin bulunması ve Başkan Kılıç’ın onlara yakın ilgisi dikkat çekerken, CHP Altıntepe Mahalle Temsilciği de zaferin anısına bir kahvaltı düzenlendi. Burada bir konuşma yapan Kılıç, “Ulusal dayanışmamızın zafere ulaştığı ‪30 Ağustos’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarını saygı ve sevgiyle selamlıyorum. O günlerde nasıl birbirimize kentlenmişsek bugünlerde de aynı özveriyi göstermeli ve birbirimize sımsıkı kenetlenmeliyiz. Bugün ve her gün barış için, huzur için hep birlikte mücadele etmeliyiz ki evlatlarımızın geleceği aydınlık olsun” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 12:35

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17