Maltepe Erzurumlular Vakfı gücüne güç kattı. Maltepe Erzurumlular Vakfı Yönetim Kurulu isim listesi.

Maltepe Erzurumlular Vakfı, yönetim kurulu sayısını 48'e çıkartarak adeta gövde gösterisi yaptı.

Maltepe Erzurumlular Vakfı gücüne güç kattı. Maltepe Erzurumlular Vakfı Yönetim Kurulu isim listesi.
banner46
Merkezi Maltepe’de bulunan Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Olağan Genel Kurulu yapıldı. Suha Dengizek’in tek liste halinde katıldığı genel Kurul toplantısında yeni isimlerin de dahil edildiği güçlü bir yönetim kurulu seçilerek işbaşına geldi.

Sempatik, başarılı ve renkli kişiliği ile 4. ncü kez vakıf Başkanı seçilen Suha Dengizek yönetimindeki Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, şuanda Erzurum vakıfları içinde Türkiye’de en faal sivil toplum kuruluşu durumda olduğunu konuşmacılarda özellikle vurguladılar.


Genel kurul toplantısında, Erzurum’lu hemşehrilerin yoğun ilgi gösterdiği, üst düzey bürokratın, işadamının ve sanat çevresinin de yer aldığı genel kurulun divan heyetine Av. Şuayip İçli başkanlığında Mücahit Güngör, Kasım Karakaş, Necmi Rende seçildiler.

Genel kurul toplantısında vakfın faaliyetleri hakkında konuşma yapan Vakıf Başkanı Süha DENGİZEK, “Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz tüm projeleri teker teker hayata geçiriyoruz, şuan en önemli hedefimiz külliyemizi hayata geçirmektir” dedi.


Dengizek, “Vakfımız, altı katlı binasını faaliyete geçirdiğimiz günden beri, tüm hemşehrilerimizin ikinci adresi olma konumuna gelmiştir. Vakfımız, tüm hemşehrilerimizin Kültür Evi, Kültür Ocağı olmuştur.

Vakfımızın faaliyetlerini yürütmemizde bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunarım.

Yeterki Erzurum kazansın…

Hepimizin derdi Erzurum, Erzurumluya hizmet etmek, Erzurum’un derdiyle dertlenmek, sevinciyle sevinmek, gayemiz de amacımızda budur. Vakıf olarak kültürümüzü yaşatmak, eğitim çalışmalarına destek olmak, yardımlaşma ve dayanışmanın güzel örneklerini sergilemek aynı zamanda Erzurum dışındayken de Erzurum’a ekonomik katkı sağlamak gibi bir gayret içindeyiz. Bu sebeple vakıf bünyemizde oluşturduğumuz yatırım teşvik komisyonu marifetiyle Erzurum’a yatırım yapmayı düşünen işadamı ve sanayicilerimize rehberlik görevi yapmaktayız. Amacımız cazibe merkezi konumundaki Erzurum’a dışardaki sermaye gücünü kazandırmak, istihdamı arttırmak. Bu konuda çok ciddi çalışmalar yapmaktayız, somut gelişmeler yakında görülecektir. İstanbul ve Ankara’da güçlü şekilde Erzurum lobiciliği yapmaya çalışıyoruz.  Yeterki Erzurum kazansın…


Gençlerin eğitimine destek için burs çalışmamıza katkınızı bekliyoruz. Önümüzdeki dönemde çok daha önemli projeleri hayata geçireceğiz ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Birde özellikle burs konusunda çağrıda bulunmak istiyorum, lütfen öğrenci burs konusunda desteklerinizi bekliyoruz. Katılım gösteren mütevelli üyelerimize ve hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Vakıf yönetim kurulu üyesi Mimar Hüseyin Karakaya günün anlamına binaen bir konuşma yaptı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’da hemşerilerine kısa bir konuşma yaptı.


Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yönetimine yine çok güçlü isimler katıldı.


İşte yeni Yönetim ve Denetim Kurulu


Suha Dengizek (İşadamı), Abiş Hopikoğlu (Sanayici), Ahmet Ağırman (Genel Müdür), Ahmet Altay ( Bürokrat), Aydın Ayyıldız (İşadamı), Abdulaziz Yağız (İşadamı), Bülent Keskinler (Profesör), Bülent Gül ( İşadamı), Cemal Şengel (İşadamı), Prof. Dr. Cevat Gerni (Dekan), Çetin Ürüt ( Müfettiş), Ejder Maliki Batur (Bld. Bşk. Yardımcısı), Erdinç Özdemir ( Bürokrat), Esat Nuhoğlu (Bürokrat), Fahri Görer (Em. Emniyet Md), Ferhan Akbaş (Bürokrat), Fikrettin Şahin (Profesör), Gürbüz Aslan (İşadamı), Hasan Keskin ( Mali Müşavir), Hasan Koç ( Sendika Başkanı), Hüseyin Karakaya ( Mimar), İbrahim Erkal) ( Sanatçı), Kamil Uğurlu ( İşadamı), Kasım Karakaş ( Müdür Yardımcısı), Küraşt Şahin ( Bürokrat), Lütfü Çelebi ( Genel Müdür Yardımcısı), Mehmet Özhancı ( İşadamı), Metin Taş ( İşadamı), Murat Aygün (İşadamı), Mustafa Akın ( İşadamı), Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı (Milletvekili), Mücahit Güngör ( Müdür), Necmi Akalın ( İşadamı), Neşe Şairoğlu ( Öğretmen ), Selim Çelik ( Bld. Bşk. Yrd), Serdar Sengir ( Bürokrat), Servet Bastem (İşadamı), Sinan Bayraktar ( Hastaneler Daire Başkanı), Suat Önal (İşadamı), Süleyman Genç ( Kiptaş Gn. Md. Yrd. ), Şuayp İçli (Avukat), Taner Ertuğrul (İşadamı), Yusuf Cebeci (İşadamı), Taylan Mesutgil ( İşadamı), Temel Aslan ( Bürokrat), Zekai Özaslan ( İşadamı), Zeki Karakelle ( İBB. Müdür), Zafer Tarıkdaroğlu ( Bakan Öz.Kal. Md.), Zinnur Zülal ( İşadamı), Özcan Uluğ (İşadamı), idris Güllüce (Bakan), M. Belma Satır (Milletvekili), Ahmet Selamet (Bürokrat), Ebubekir Taşyürek (İBB Bşk. Dnşm.), Serdar Taflan (Genel Müdür), Nihat Önal (İşadamı)





 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2017, 01:34

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurettin Bezcioğlu
Nurettin Bezcioğlu - 7 yıl Önce

"Tebrikler...... Başlangıçtan beri takip ediyorum; Yaptığınız işlerin yapacaklarınızın devamı olucağını biliyorum. BU'bir gönül, zaman ve para işi aldığınız bayrağı EN yukarılara taşıyorsunuz tebrikler. Bundan önce bundan sonra tüm emeyi geçen ve geçicek olan herkese kucak dolusu selam ve saygılarımı sunuyorum,Kalın sağlıcakla"........

Mutlu satir
Mutlu satir - 7 yıl Önce

Rabbim bu guzel hizmetlerininizde muaffak etsin daha nice basarilar nasip etsin

Handan Yazıcıoğlu
Handan Yazıcıoğlu - 7 yıl Önce

Sayın Başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Hayırlı uğurlu olsun.

SIRADAKİ HABER

banner17