Maltepe Belediyesi Depremzede Kahraman Ailesine Kucak Açtı!

Van’da meydana gelen büyük felaketin ardından...

Maltepe Belediyesi Depremzede Kahraman Ailesine Kucak Açtı!
banner46

Van’da meydana gelen büyük felaketin ardından depremzede Kahraman ailesine Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’den destek geldi.

Depremde evlerini kaybeden dokuz nüfuslu Kahraman ailesinin Maltepe Belediyesi’ne yaptığı başvuruyu anında değerlendiren Başkan Zengin, Türkan Saylan Kültür Merkezi’nin konukevini tahsis etti. Van Erciş’ten ayrılıp İstanbul’daki akrabalarının yanına gelen, ancak yerleşme imkânı bulamayınca Maltepe Belediyesi’ne müracaat eden Kahraman ailesi aynı gün konukevine yerleştirildi. Aileyi ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Zengin, “Sizler artık Maltepelisiniz. Her türlü ihtiyacınız için yardımda bulunacağız.” dedi.

Kalp rahatsızlığı bulunan aile büyüğü Namık Kahraman’ın sağlık durumuyla ilgileneceğini belirten Prof. Dr.. Mustafa Zengin, diğer aile üyelerinin de isteklerini dinledi. Ailenin kızlarından 23 yaşında ve çocuk gelişimi mezunu olan Burcu için belediye bünyesinde kreş öğretmenliği ve Van’da aile hekimliğinde hemşire olarak çalışan 20 yaşındaki Büşra için de sağlık işleri müdürlüğü bünyesinde değerlendirme yapacaklarını ifade etti. Erciş Meslek Lisesi’nde okuyan 16 yaşındaki Beyza da Maltepe Kız Meslek Lisesi’ne kaydını yaptıracak.

Taleplerini geri çevirmeyerek kendilerine kucak açan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’e teşekkür eden Kahraman ailesi üyeleri, “Başkanım, Allah sizin gibi yöneticileri başımızdan eksik etmesin. Ailece size çok minnettarız, bu iyiliğinizi yaşamımız boyunca unutmayacağız.” dedi.

Başkan Zengin, dokuz kişilik Kahraman ailesinin en kısa zamanda Maltepe Belediyesi’nin kendilerine tahsis edeceği eve yerleştirileceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2011, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17