Kamil Barkır "İlk hedefimiz Maltepe belediyesini yeniden kazanmak olacak."

Kamil Barkır

05 Şubat’ta yapılacak olan Maltepe AK Parti İlçe Kongresinde tek isim olarak AK parti Maltepe ilçe Başkanı gösterileceği kesinleşen Av. Kamil Barkır, gazetemize yapmış olduğu özel açıklamada, “ Bu bir Bayrak yarışı ve görev değişikliğidir. Allah kısmet ederse 05 Şubat 2012 tarihinde yapılacak olan Maltepe AK Parti ilçe Kongresinde Bayrağı Sayın Atilla Üstündağ’dan devir alacağım. Bu bir görev değişikliğidir. Partimize ve Maltepe ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun Maltepe’yi ve Maltepe’nin güzel insanlarını CHP’li belediye’den mutlaka kurtaracağız. İlk hedefimiz Maltepe belediyesini yeniden kazanmak ve yeniden kurmak olacak.

05 Şubat 2012 tarihinden itibaren Maltepe’de yeni bir süreç başlayacak. Bu süreçte iki yıl sonra olsa da Maltepe halkını rahatlatacak ve yüzünü güldürecek bir süreçtir” yorumunu yaptı. Barkır, AK parti tabanı ve tavanı ile bütünleşerek yeni ve mutlu bir Maltepe’yi yeniden kuracaklarını da sözlerine ekledi.

DENEYİMLİ VE SPOR KÖKENLİ BİR POLİTİKACI

İstanbul- Anadolu Yakası’nın yeni ilçelerinden Sancaktepe AK parti İlçe kurucu üyesi ve AK parti Sancaktepe Başkan Yardımcısı Av. Kamil Barkır, spor kökenli bir politikacı olarak ta tanınıyor, seviliyor ve saygı duyuluyor.

Gençlik yıllarında Futbol, Güreş ve Atletizim sporları yapan ve Türkiye Güreş Federasyonu Hukuk Kurulu’na görev yapan Av. Kamil Barkır Balıkkesirli olup 1996 yılından beri Maltepe İlçesi’nde ikamet ediyor.

Fethi SATICI

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2011, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17