Dursun ÇOLAK, MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı

Dursun ÇOLAK, MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı

MHP Maltepe İlçe Başkanı Dursun Çolak, bu görevinden istifa edip milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Maltepe sahilinde bulunan Çakır Keyf  Restaurant’ta yerel basın mensuplarıyla bir yemekte bir araya gelen Dursun Çolak, adaylığını ve adaylık gerekçelerini anlattı.

Maltepe ilçe başkanlığı döneminde yönetim kuruluyla birlik ve beraberliği sağlamak için çalıştıklarını belirten Dursun Çolak, “Göreve geldiğim günden itibaren milliyetçi Hareket Partisi’nin kutsal bayrağını Maltepe ilçesinde en yükseğe çıkarmak amacıyla çalıştım. Görevimi en iyi şekilde yaptığımı inanıyorum. Geride şu anda seçimlere hazır ve dimdik ayakta bir ilçe teşkilatı bırakıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin oylarını arttırmak, iktidar olmasına katkıda bulunmak, çalışma hayatımda elde ettiğim bilgi ve birikimleri parlamento çatısı altında yüce Türk milletinin ve İstanbul halkının emrine sunmak için aday adayı oldum” dedi.

Halkın MHP’den beklentilerinin çok büyük olduğunu ve MHP’nin artık bir seçim daha beklemeye tahammülü olmadığını vurgularken, partiye büyük katılımların olduğunu söyledi.

AKP iktidarı ile birlikte Türkiye’nin dinsel, etnik ve sınıfsal ayrımlara maruz kaldığını hatırlatan Dursun Çolak, “AKP, son 2 seçimde tek başına iktidar olmak için gerekli oyları almış olsa da Türk milletinin sorunlarını çözemediği gibi daha da artarak devam etmesine neden olmuştur. Cumhuriyetin değerlerini, kazanımlarını korumak ve geliştirmek, sandığa küsmüş seçmeni yeniden sandıkla buluşturmak, ülkücü olarak kendini tanımlayan bütün kesimlerin Milliyetçi Hareket Partisi etrafında buluşmasını sağlamak zorundayız” diye konuştu.

AKP iktidarının ekonomik açıdan Türkiye’yi çökerttiğini iddia eden Dursun Çolak, “Cari açık rekor kırdı. Yüksek faizle elde edilen borçlar Türk milletine ödetiliyor. AB ülkelerinde yüzde 35 civarında olan dolaylı vergiler Türkiye’de maalesef yüzde 67’dir. Ayrıca Açılım rezilliği adı altındaki milletimizin parçalanması çabaları uzun vadede hasarlara yol açacaktır. İmralı canisi iktidara direktifler verebilmektedir” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2011, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17