Atilla Üstündağ 'Şimdi Maltepe'ye Hizmet Zamanı'

Atilla Üstündağ 5 ekim 2013 Cumartesi günü saat 14:00 ' da aday adaylığını açıklayacak

Atilla Üstündağ 'Şimdi Maltepe'ye Hizmet Zamanı'
banner46

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığında tertiplenecek programa yoğun katılım olacağı belirtiliyor.

 
Üstündağ aday adaylığı için basına verdiği demeçte "AK Parti’de ilçe başkanlığına geldiğimde ‘Gönüller yıkmaya değil, gönüller yapmaya geldik’ felsefesiyle hareket ettik ve küskünler ordusu yaratmadan bu görevi başarı ile yerine getirdik, ilçenin birçok sorununa çözüm ürettik yepyeni Maltepe sözünü sizlere veriyorum.


"Gönüller yıkmaya değil, gönüller yapmaya geldik"


2010 Yılında şahsıma verilen AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı görevini Maltepe’de ekibim ile birlikte başarı ile yürüttük.Şimdi hizmet zamanı diyoruz Maltepe’yi yönetmek için Maltepe Belediye Başkan aday adaylığına talip oluyorum. Maltepe belediye başkan aday adaylığını açıklayan Üstündağ, referans olaraksa ilçe başkanlığı döneminde Maltepe’ye kazandırdıklarını gösteriyor. Maltepe’de İlçe Başkanlığımız döneminde kapımızı partili partisiz herkese açık tuttuk.Partiye gelip bizim ile görüşmek isteyen herkesi ağırladık , herkesin gönlünde farklı bir yer edindik, Aynı hoşgörü ve bu sevgi ortamı Maltepe Belediyesi için de şart. ‘Gönüller yıkmaya değil, gönüller yapmaya geldik’ felsefesini kendimize ilke edindik ve bunu ilçede başarı uyguladık. Aynı modeli Maltepe Belediyesi’nde de uygulamak istiyoruz.

 
MALTEPE BEŞ KOCA YIL KAYBETTİ


İlçe başkanlığı döneminde de sıkça dile getirdiğimiz  Maltepe’nin CHP’li belediye ile beş koca yılını kaybettik, Bu kayıp yılların telafisi için mutlaka AK Kadroların göreve gelmesi gereklidir. Maltepe’de beş yılda yapılanları beş satırda anlatmak mümkündür , CHP ‘li Maltepe  belediyesi tarafından hizmet diye yapılanlar hizmetten bile sayılamayaz, “CHP ‘li Maltepe Belediyesi beş yılda ilçenin hangi sorunlarını çözmüştür? İnsanların yaşamını kolaylaştıran hangi uygulamayı hayata geçirmiştir”


BİZ TELAFİ İÇİN ÇALIŞTIK


Maltepe Belediyesi’nin ilçeye kaybettirdiği zamanı İlçe başkanlığımız döneminde muhalefet partisi olmamıza rağmen telafi etmek için çalıştık ve bu anlamda birçok projenin başlamasına önayak olduk, “Söz konusu Maltepe ise gerisi teferruattır”.


METRO’DA EN FAZLA DURAĞA SAHİP İLÇE


İlçe başkanlığımız  döneminde Kadıköy ve kartal arasına sıkışan Maltepe’nin adının her projede yer alması için çaba sarf ettik Kadıköy - Kartal metrosunun adının da bu çerçevede  Kadıköy-Maltepe-Kartal metrosu olarak değiştirilmesini sağladık, yine bu metro hattı üzerinde 5 adet durakla en fazla durağın ilçemizde olmasını sağladık.


HÜKÜMET KONAĞI PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİK


Hizmet yapmak istenince bunun önünde engel yoktur ve ‘Yeter ki insan istesin’ , Maltepe’de inşaatı hızla devam eden Hükümet Konağı Projesini de yine bu dönemde hayata geçirdik ‘Hükümet Konağı tamamlandığında ilçemizde yaşayan insanlarımız resmi bütün işlemlerini tek çatı altında yaparak zamandan büyük tasarruf sağlayacaklar”, İl Özel İdaresi kanalıyla Fındıklı’ya kazandırılan ilkokulun yapımında da yine bizlerin büyük gayretleri ile oldu. Söz konusu alana okul yapılabilmesi için 12 parsel sahibinden 11’ini ikna ettik 12. Parselinde kamulaştırılarak alındı ve orada yaşayan çocuklara daha iyi eğitim alabilmeleri için yepyeni bir okul kazandırıldı, yapımı tamamlanan bu okulun İstanbul’da projesi ile de bir ilktir.

 
MARKA MALTEPE İÇİN AK KADROLAR GÖREVE


Maltepe’nin bugün birçok sorunu var ancak CHP’li belediyenin bu sorunlara çözüm üretmek yerine var olan sorunlara yenilerini ekledi. “Bakın 4.5 yılda trafiğin çözümü için bir tane proje hayata geçirdiler mi? Bugün Maltepe’nin sorunlarının en başında trafik geliyor içinden çıkılmaz bir hal ancak Belediye sadece akmayan trafiği seyretmekle yetiniyor”. Maltepe’nin ana sorunlarının yanı sıra mahalle bazında da birçok sorunu olduğunu ancak ilçesinde dolaşmayan bir belediye yönetiminin bu sorunları da çözemez, TOKİ’nin tapularını sorunu çözmüş gibi dağıtarak vatandaşı kandırmaya çalışan belediye yönteminin bu çabalarının sonuçsuz kalacaktır.


ÇAMAŞIRCI DERESİNİ BİLE GÖRMEDİLER


Maltepe’de Belediyenin Çamaşırcı Deresinin ıslahı konusunda bile bir adım atmazken ilçe başkanlığım döneminde kendim ve ilçe yönetimindeki arkadaşlarımın gayretiyle bu derenin ıslah çalışmalarının hayata geçirilmesini sağladık.


TEK AMACIMIZ VAR: MALTEPE’YE HİZMET ETMEK


Ben AK Parti’den aday adayıyım, partimizin yetkili kurulları kimi ön görürse o aday olacak. Diğer aday adayı arkadaşlarımız da partimiz tarafından aday gösterilen isim etrafında kenetlenecek. Bizim tüm AK Partili aday adayı arkadaşlarımızın tek bir amacı var. Maltepe’ye hizmet etmek, Maltepe’de AK Kadroların göreve gelmesini sağlayarak ilçenin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını sağlamak. Bu nedenle bizler ,her birimiz ilçemizde yaşayan insanlarımızın hayatını kolaylaştırmak, Maltepe’nin kaybettiği beş yılını telafi etmek.


ÜÇ AŞAMALI EYLEM PLANI


Maltepe için üç aşamalı eylem planı şart, ilk aşamada acil eylem planı adını verdiğimiz ve geçmiş beş yılda yapılması gereken ancak mevcut belediye tarafından yapılmayan çalışmaları hayata geçireceğiz. Bunlar ilçenin nefes almasını sağlayacak, ikinci aşamada orta vadeli planları hayata geçirip gelecek beş yılımızı şekillendireceğiz ve nihayetinde üçüncü aşamada Maltepe’yi MARKA ŞEHİR haline getireceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki hiçbir şey yapmadan ‘Altın ilçe’ demekle altın olunmuyor. Altını değerli kılan onun diğer madenlerden olan farkıdır. İşte biz Maltepe’nin bu farkının ortaya çıkmasını sağlayacağız. Yaptığımız çalışmalarla yepyeni bir MALTEPE oluşturacağız… Çünkü AK Kadrolar vaat değil hizmet üretir… Çünkü biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi yaradılanı severiz yaradandan ötürü ve biz milletin efendisi değil hizmetkarı olmak için bu göreve talibiz.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2013, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17