ANA BEN GİDİYOM DÜŞMANA KARŞI ödüllü sergi Maltepe’de

ANA BEN GİDİYOM DÜŞMANA KARŞI ödüllü sergi Maltepe’de
banner46

Maltepe Belediye Başkanlığı yurt içi ve uluslararası altın madalya ödüllerine sahip  Araştırmacı / Koleksiyoner  Dr. R. Sertaç Kayserilioğlu’nun özel arşivinden Çanakkale Savaşı ile ilgili geniş doküman ve objelerin yer aldığı “ANA BEN GİDİYOM DÜŞMANA KARŞI” Açık Hava Sergisine ev sahipliği yapıyor. 

“Çanakkale - 1. Dünya Savaşı Osmanlı Cepheleri Yazışmaları”nın da yer aldığı sergi 11 Mart 2011 Cuma günü saat 13:30’da Maltepe Meydanı’nda açılıyor.

Sergide; Çanakkale-Gelibolu cephe gerisi, savaş fotoğrafları, seferberlik cüzdan ve sefer emirleri, asker elbiseleri, tarih kayıtlı tüfek mermileri, kullanılmış top mermisi kovanları, şarapnel parçaları, havada çarpışan mermiler, süngü, madalyonlar, sağlık malzemeleri, savaş araç gereçleri, cephe gerisi objeleri, cephe yazışmaları, vb. yer alıyor.

R. Sertaç Kayserilioğlu’nun “ANA BEN GİDİYOM DÜŞMANA KARŞI” Sergisi, Maltepe Meydanı’nda 11-20 Mart 2011 tarihleri arasında her gün 08-22.00 saatleri arasında halka açık olarak, multi vizyon gösterisi eşliğinde ve ücretsiz sunulacak. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2011, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17