Ali Kılıç’tan Ak Parti’lilere seçim tebriği

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ak Parti’lileri tebrik etti.

Ali Kılıç’tan Ak Parti’lilere seçim tebriği
banner46
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinin, Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunarak, Adalet ve Kalkınma Partili meclis üyelerini tebrik etti. 

Maltepe Belediye Meclisi’nin kasım ayı olağan toplantılarının açılış konuşmasını yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, seçim sonuçlarının Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti. Maltepe’nin geneline bakıldığında barış ve huzur içerisinde bir seçimin tamamlandığını ifade eden Başkan Kılıç, “Bu Türkiye’de öncelikle demokrasinin, ülkemizin kazanması anlamına geliyor. Bu vesileyle seçimden başarıyla çıkan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin değerli meclis üyelerini tebrik etmek istiyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin İlçe Başkanı sayın Ümit Çoban’ı arayıp kutladım. Seçim çalışmasında bu yarışa katılan diğer siyasi partilerimizi de tebrik etmek istiyorum. İnşallah ülkemiz daha güzel yarınlara hep birlikte insanları kol kola, barış, huzur içerisinde yarınlara bir an önce kavuşur. Çalışmalar kaldığı yerden devam eder. Sağduyunun hakim geldiği bu seçimde emeği geçen bütün arkadaşlarımıza huzurlarınızda bir kere daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.  

MALTEPE ULUSLARARASI ARENAYA TAŞINIYOR


Maltepe Belediyesi’nin ekim ayında gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında belediye meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Kılıç, Maltepe’de düzenledikleri kültür-sanat etkinliklerinin daha iyi tanıtılabilmesi için, dünyanın dört bir yanından gelen büyükelçi, başkonsolos ve kültür ataşelerinin katıldığı toplantı düzenlediklerini ifade etti.  23-25 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve 10 ayrı ülkeden 44 belediye başkanının katıldığı 2. Türk Alman Kardeş Şehirler Uluslararası Diyalog Konferansı hakkında da bilgi veren Kılıç, “Uluslararası konferansımızda, kardeş kent projelerinin nasıl daha sıkı işbirliğine gideceği konusunu da ele aldık. Oldukça anlamlı, olumlu çalışmalar gerçekleştirdik. Almanya’nın Hamburg-Altona Belediyesi’yle kardeş kent protokolü imzaladık. Önümüzdeki yıl Altona Belediyesi düzenleyecekleri festivalin ana konuğu olarak, Maltepe Belediyesi’ni davet ediyor. Maltepeli yazarlarımızı, sanatçılarımızı Altona’ya taşıyacağız” diye konuştu 
Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 18:04

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17