Ak Parti Maltepe İlçe Kongersi Yapıldı. Av. Kamil BARKIR Maltepe İlçe Başkanı Seçildi.

Ak Parti Maltepe İlçe Kongersi Yapıldı. Av. Kamil BARKIR Maltepe İlçe Başkanı Seçildi.

Tek listeyle girilen kongreye, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın yanı sıra, AK Parti İstanbul milletvekilleri AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve yardımcıları, meclis üyeleri ve delegeler katıldı.

"Kartal, Maltepe ve Adalar'da da AK Parti belediyeciliği adımlarının sesi gelmeye başladı"

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, "Kimse bu milletin içine nifak, fitne sokmaya kalkmasın, karşısında AK Parti'yi bulur."

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, "Kimse bu milletin içine nifak, fitne sokmaya kalkmasın, karşısında AK Parti'yi bulur. Tek vatandaşımızın bile tırnağına zarar gelmesine izin vermeyiz" dedi.

Bağış, Mediha Engizer Kız Teknik ve Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı Kongresi'nde yaptığı konuşmada, divanı kutladığını ifade ederek, burada AB standartlarında, kadın sayısının erkek sayısını geçtiği bir divanın bulunduğunu söyledi.


Maltepe Belediyesini de kadınların oylarıyla 2014'de AK Parti'ye kazandırmayı umduklarını kaydeden Bağış, "Kartal, Maltepe ve Adalar'da da AK Parti belediyeciliği adımlarının sesi gelmeye başladı" dedi.


Vatandaşın hak ettiği belediyeciliği ortaya koyacaklarını ifade eden Bağış,


"Kadıköy'de de ortaya koyacağız. Kadıköy'de 3 dönemdir belediyecilik adına hiçbir şey yok. Onun için 12 Haziran gecesi ortaya koyduğumuz kararlılık çok açık ki birilerini tedirgin ediyor" diye konuştu.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "bu ülkede yetişen gençliğin inançlı ve kararlı olması" şeklindeki açıklamalarından birilerinin rahatsız olduğunu belirten Bağış, AK Parti olarak, Kürt, Türk, Çerkez, Boşnak, Zaza, Arnavut her vatandaşı eşit sevdiklerini dile getirdi.


AB Bakanı ve Başmüzakereci Bağış, "Kimse bu milletin içine nifak, fitne sokmaya kalkmasın, karşısında AK Parti'yi bulur. Tek vatandaşımızın bile tırnağına zarar gelmesine izin vermeyiz. Bütün vatandaşlarımızı kucaklıyoruz. Bu gök kubbe altındaki her bir insanın yaşama hakkını korumayı, onu savunmayı görev addediyoruz. Çünkü biz bütün yaratılanları yaratandan ötürü seviyoruz" şeklinde konuştu.


Ortak ideallerinin, hedeflerinin Türkiye'yi dünyanın 10 güçlü ülkesinden biri yapmak olduğunu belirten Bağış, "Yapar mıyız- Allah'ın izniyle inanıyoruz ve yapacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2012, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17