Yakacık'ta 5 aydır kapalı olan sokak için Kartal Belediyesi'ne tepkiler yağıyor.

Kartal Belediyesi kapattığı sokağı 5 aydır açmayı unuttu.

Yakacık'ta 5 aydır kapalı olan sokak için Kartal Belediyesi'ne tepkiler yağıyor.
banner46
Kartal 'ın iyi yönetilmediği 5 aydır Kartal Belediyesi Zabıta tabelasıyla kapatılan sokaktan anlaşılıyor.
 
İstanbul'un balkonu olarak meşhur olan Yakacık en ilgisiz yıllarını yaşıyor. Gazetemize gelen ihbar ve şikayetler doğrultusunda Yakacık'a gidip fotoğrafları çektik. Tarihi Çınar'ın önünden yukarı caddeye doğru toprak kayması ve caddenin çatlaması vatandaşları tedirgin etmiş durumda. Kapatılan sokağın hemen yanında ki bir restaurant'ın hummalı inşaat çalışması da gözlerden kaçmadı.

Yakacık uygunsuz ve kanunsuz mimari projelerden dolayı ara ara toprak kaymalarına sahne oluyor. Daha önceki yıllarda Demirliyapı Twinstar projesinin temelini kazarken spor caddesinin çatlamasına neden olmuştu.

5 Aydır Kapatılıp unutulan sokak!

Yakacık Ayazma Caddesine gelen vatandaşlar Tarihi Çınar'ın önünde durup 5 aydır kapalı olan sokağa hayretler içerisinde bakıp "Vahh Yakacık vah!" Diyorlar. Sokağın kapalı kalması esnafın işlerinin sekteye uğramasına da neden oluyor. Gazetemize açıklamada bulunan ve isimlerinin bizde gizli kalmasını isteyen vatandaşlar "Bir sokak 5 ay kapalı kalır mı? Bu nasıl hizmet anlayışı? Yakacık halkı ve esnafı bu lakayıklığı hak etmiyor!" Dediler.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2017, 02:17

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17