Taşyürek "Allah'a Şükür Ramazan Medeniyeti Olan Memleketiz"

Taşyürek'ten İstanbul Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yel değirmeni Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü Kartal Gözlemevi’ inde iftar.

Taşyürek "Allah'a Şükür Ramazan Medeniyeti Olan Memleketiz"
banner46

İstanbul Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yel değirmeni Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü Kartal Gözlemevi’ inde gerçekleştirilen iftar programına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ebubekir Taşyürek, Kartal Gözlem Evi Müdürü Cem Karadeniz, (Aygad) Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar,  Kartal Yeşilay Derneği Başkanı Hülya Beyazıt Göbeloğlu, Yörük Türkmen Derneği Başkanı Faruk Şahin, Erzurumlular Derneği Başkanı Kenan Albayrak, Taylan Mesutgil, Kartal Yerel Basını ve Vatandaşlar katılım sağladı.

Cem hocama çok teşekkür ediyorum

Kartal gözlemevinde gerçekleştirilen iftar programında bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ebubekir Taşyürek "Bu güzel akşamda bizleri onurlandırdığınız için hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum sağ olun var olun. Söylenecek çok şey var ama buradaki bu tablo o sözün bittiği yer. Ben öncelikle bu imkânı bizlere veren Cem hocama çok teşekkür ediyorum bu vesile ile sizlerle burada buluşmamızı sağladı çok teşekkür ediyorum. İstanbul Kartal’ da bu güzel havada bu manevi güzelliklerde ve iftarda bizleri misafir ettiler onlara çok teşekkür ediyorum.

Taşyürek; Allah' a Şükür Ramazan Medeniyeti Olan Memleketiz

Allah bahtlarını ve yollarını açık etsin. Dualarımız her zaman onlarla bir teşekkürümde siz değerli dostlara, siz güzel insanlara bu güzel akşamda bu mütevazı soframıza katılıp bizlerle beraber oldunuz. Allah sayımızı artırsın. Biliyorsunuz Ramazan öyle mübarek bir ay ki ben Ramazan ayı ile ilgili konuşmalar yaparken şunu söylüyorum. Allah’ a şükür olsun ki biz Ramazan medeniyeti olan milletin evlatlarıyız.

Hamd olsun Ramazan ayı her yönü ile hem dışa, hem de içe dönük yönü ile bizler için çok önemli mesajlar içeriyor. Bizlere çok önemli duygu ve haz yaşatıyor. Bu manada gördüğümüz bu dışa dönük yaşadığımız bu birliktelik bunun en güzel örneklerinden bir tanesi her zaman içe dönüğü de tavsiye ediyorum dostlarıma ve arkadaşlarıma kendi iç dünyamızda yapabileceğimiz. Kendi iç dünyamızdaki sorgulamalarımızı da bu vesile ile Ramazan ayının son günlerinde ihmal etmememiz gerektiğini de bu mütevazı sofralardan alacağımız ilhamlarla yapmamız gerektiğini düşünüyorum.

Taşyürek; Kadir Gecemiz ve Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun

İnanıyorum ki yüreklerimizde ki gönüllerimizde ki kara deliklerin bu güzel sofralardan alacağı ilhamlarla kapanacağını önümüze yeni ufukların doğacağını düşünüyorum. Tekrar tekrar hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz iyi ki varsınız. Ben bu vesile ile önümüzde ki günlerde yaşayacağımız Kadir gecemizi ve Ramazan Bayramımızı tebrik ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Allah memleketimize, milletimize zeval vermesin. Şu anda vatanımızın en ücra köşelerinde bizlerin huzuru için mücadele eden kanını canını ortaya koyan evlatlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile Aziz Şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bu memleketin kahraman evlatları hiçbir zaman bitmez. İnşaallah Rabbim düşmanlarımıza fırsat vermesin diyorum bu duygu ve düşüncelerle Bayramınızı tebrik ediyorum nice güzel günler diliyorum. Hepinize Hayırlı Akşamlar Diliyorum Saygılarımla" Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2017, 12:00

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17