Nadim Yazıcı "17 Kasım'da vites büyüteceğiz!"

Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanlığı basın ile bir araya geldi.

Nadim Yazıcı "17 Kasım'da vites büyüteceğiz!"
banner46

Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanı Nadim Yazıcı Yaptığı açıklamada "17 Kasım'da Ankara Arena Spor Salonu'nda yapacağımız Yeniden Refah Partimizin 1. Büyük Kongresi ile birlikte vites büyüteceğiz ve daha çok çalışacağız." Dedi. 

Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında, ilçe başkanı Nadim Yazıcı'ya İl Yönetim Kurulu üyesi Nedim Ertural, ilçe yönetim kurulu üyeleri Nevzat Şavluk ve İbrahim Akbal, ilçe gençlik kolları başkanı Murat Vural ve yönetimi eşlik ettiler.

Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanı Nadim Yazıcı, Yeniden Refah Partisi hakkında ve genel başkan Muhammed Ali Fatih Erbakan hakkında bilgilendirmede bulundu. Yazıcı daha sonra kendisini kısaca basın mensuplarına tanıttı. Yazıcı "Kurucu ilçe başkanlığı görevine 15 Ocak 2019 tarihinde başladık. 1. Olağan Kongremizi 17 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirdik. Akabinde 27 Nisan 2019 tarihinde İl kongremizi de tamamlamış bulunduk. Türkiye'de il ve ilçelerde teşkilatlanmalarımızı da hızla sürdürüyoruz. 17 Kasım'da Ankara Arena Spor Salonu'nda yapacağımız Yeniden Refah Partimizin 1. Büyük Kongresi ile birlikte vites büyüteceğiz ve daha çok çalışacağız." Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Daha sonra gazeteciler kendilerini tanıtıp, sorular sorarak ilçe başkanının cevaplarını not aldılar. 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 01:16

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17