Sadettin Topal, "Her devrin adamı değil, her devir adam olun!"

CHP önceki dönem İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Sadettin Topal'dan anlamlı uyarı.

Sadettin Topal, "Her devrin adamı değil, her devir adam olun!"
banner46

Kartalın her kesimi tarafından sevilen ve  takdirle anılan siyaset bakışı ile toplumun tüm değerlerine saygı duyan Sadettin Topal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

"Asalaklar gibi başkasının üzerinden geçinenler. Bir daha uyarmıyacağım ; benim dostlarım , bizim hiç bir şekil de alanlarımıza karışmaz , kendinizle bizleri karıştırmayın. Bizler havayıda , suyuda , bugüne kadar yaptıklarımızın bedellerinide hep ödedik,  ödemeye devam ediyoruz. Ya sizler ; çalışmadan maaş almalar , iki dudak arasında verilen makamlar ve koltuklar. Bizler hak etmediğimiz delikli bir kuruşu ailemizin boğazından geçirmedik. Ya sizler ; aldığınız her kuruş hak edilmemiş kazançlar , öyle yağma yok kardeşim , hem haksız olacaksınız , hem de güçlü herkese yedirirsiniz ama , bize asla. Her devrin adamı değil , her devir adam olacaksınız.

Yüreğiniz varsa arkamdan değil , yüzüme konuşacaksınız. Kirli oyunlarınızın içinde , çamurlaşacağınız kadar çamura batmışsınız,  yüzüme saygılı davranıp , arkamdan atıp tutanlar , sizin hayallerimiz,  bizim insan gibi davranışlarımızın , normal yaşantımızın yanından geçemez.

Bir daha bu tür söylemler de bulunurken iki kere düşünmenizi tavsiye ederim. Hiç bir zaman bukalemun olmadık , olmayacağız. Tavsiyem şudur ki her sabah kalktığınızda bir aynaya bakın. O dili ve ruhu olmayan ayna size ne olduğunuzu çok iyi anlatacak. Sizi kötülüklerinizle başbaşa bırakıyorum.  Benim acımdan insanlık kazansın diyorum.

Tüm dost , arkadaş ve iyi insanlar bu yazımı okuduğunda vakitlerini çaldığım için özür diliyorum.

Son olarak bizi bilen bilir,  bilmeyen kendini bilir." Diye yazdı.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2020, 12:50

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17