Kartal Belediyesi, İlçedeki Esnaf Odaları Temsilcilerini Ağırladı.

Esnaf Odaları Temsilcilerinin konusu Kartal’daki ticareti geliştirmek oldu.

Kartal Belediyesi, İlçedeki Esnaf Odaları Temsilcilerini Ağırladı.
banner46

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal’daki esnaf odalarının temsilcileri ile bir araya geldi ve temsilcilerin Kartal’daki ticareti geliştirmek ile ilgili görüş ve fikirlerini dinledi.

Kordonboyu Mahellesi’nde bulunan Vesta Restaurant’ta gerçekleştirilen istişare toplantısına; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar ve birim müdürlerinin yan ısıra; Kartal Kuaförler Odası Başkanı Adem Etirli,  Kartal Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Erol Demirci, Kartal Pazarcılar Odası Başkanı Mete Boyraz, Kartal Şoförler Odası Başkan Vekili Ali Osman Boran, Kartal Mermerciler Odası Başkanı Mehmet Aydın, Fırın İş Sendikası Temsilcisi Yaşar Tüylüoğlu ve Kartal Oto Sanayi Sitesi Başkan Vekili Kasım Gümüşoğlu katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, katılımları için temsilcilere teşekkür etti ve yaşadıkları sorunlar ile birlikte Kartal’da ticareti daha da geliştirmek için fikirlerini paylaşmaları ricasında bulundu.

Başkan Yardımcısı Adem Uçar’ın ardından tek tek söz alan temsilciler de kendi meslek grupları ile ilgili yaşadıkları sorunları anlattı ve hayata geçirilmesini istedikleri taleplerinden bahsetti. Esnaf temsilcilerinin taleplerini tek tek dinleyen Başkan Yardımcısı Adem Uçar da gelen taleplerin bir kısmının ivedi bir şekilde işleme konulması için birim müdürlerine talimat verirken, üzerinde çalışılması gereken talep ve görüşler ile ilgili notlar aldı.

Toplantı sonunda tekrar söz alan, Başkan Yardımcısı Adem Uçar, “Toplantımıza katlımınız için hepinize bir kere daha teşekkür ediyorum. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatları doğrultusunda, Kartallı esnaflarımızın daha iyi şartlarda iş yapabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerden gelen talep ve önerilerin hepsi dikkate alınıyor ve bizler bunları çok önemsiyoruz. Kartalımızı şimdi olduğundan çok daha iyi hale getirmek ve Kartallıların yaşam kalitesini artırmak için hepimizin ortaklaşa çalışması gerekiyor.” diye konuştu.

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17