Ömer İçmeli, “Amacımız Kardeşlik!”

Kartal’da bulunan STK başkanları Kültür Kardeşliği için bir araya geldi.

Ömer İçmeli, “Amacımız Kardeşlik!”

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı’ndan Kültür Kardeşliği için önemli adım.

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kartal’da bulunan STK başkanlarını Pazar günü sabahı Dernek Merkezi’nde kahvaltıda ağırladı.

Kahvaltıda Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer İçmeli, Elazığ Dernekler Federasyonu Yönetim kurulu üyesi ve meclis üyesi Ahmet Karakış, Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Meclis üyesi Avukat Perihan Sevim, Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Cevizli Mahalle Muhtarı Memiş Dikilitaş, Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Hakan Aktaş, Kartal Erzincanlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Öztürk, Trabzon ve Çaykaralılar Kültür Dayanışma Derneği eski başkanı Adem Yıldız, Kartal Trabzonlular Dernek Başkanı Zeki Karaismailoğlu, Kartal Erzurumlular Dernek Başkanı Kenan Albayrak, Doğu Karadenizliler Kültür Dernek Başkanı Necmi Kurt, Anadolu yakası Gazeteciler Cemiyeti (AYGAD) Başkanı Aytekin Yaşar, Artvinliler Kültür Derneği Nazım Çakal, İstanbul Yörük Türkmen Derneği Başkanı Faruk Şahin, İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Oktay Tepe, Güneydoğu Kültürlerini Yaşatma Derneği (Günyad) Başkanı Şükrü Kontuk, Soğanlık Karadenizliler Dernek Başkanı Dursun Ali Zehir, İstanbul Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Recayi Konakçı, Pendik Ardahan İl Derneği Fenman Güner, Kartal Sivas Kültür Eğitim Dayanışma Derneği Ayhan Taş, Kartal Cem Evi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş,  Kartal Kurfalı Sakaryalılar Derneği Nizamettin Çabuk, Kartal Kastamonulular Dernek Başkanı Murat Er, Baburt Derneği Başkanı Lütfü Silo, Bayburt Dernek Başkan Yardımcısı Adem Doğan, Bayburt Derneği Tanıtım ve İletişim Başkanı Adnan Ordukaya, Hayat ver Platform Dernek Başkanı Erdoğan Köse ve Muammer Hısım katıldı.

“Amacımız Kardeşlik!”

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer İçmeli “Davetimi kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kültür Kardeşliği projesi 20 yıl önce ilçe başkanıyken hayalini kurduğum ve planladığım bir projeydi. 20 yıl sonra dernek başkanıyken bu projeyi hayata geçirmek adına adım atmış bulunuyoruz. Amacımız Kardeşliktir. Her kültürden her memleketten vatandaşımızı bir araya getirip Türkiye’de ki barışa ve kardeşliğe katkı sağlamaktır. Kültür Kardeşliği projesini hazırlayıp Kültür Bakanlığı’na verip Bakanlığın, Belediyelerin ve Derneklerin destekleriyle projeyi hayata geçirelim” diyerek sözlerini sonlandırdı.

“Biz hazırız!”

STK başkanları da sırasıyla konuşarak Kültür Kardeşliği Projesinin önemli bir proje olduğunu ve hayata geçmesinden memnuniyet duyacaklarını belirterek, biz hazırız üzerimize düşeni yerine getirmek için varız” dediler.

Kültür Kardeşliği Projesi için katılımcılar arasından geçici bir yönetim oluşturularak bir sonraki toplantıda bir araya gelmek üzere toplantıya son verildi.

Program sonunda katılımcılar günün anısına fotoğraf çekildiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 17:37

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17