Mutlu Erkaya'ya son yolculuğunda Yüzlerce seveni "Helal olsun" dedi.

Kartallılar güzel bir şahsiyeti daha Hak'kın rahmetine uğurladılar.

Mutlu Erkaya'ya son yolculuğunda Yüzlerce seveni "Helal olsun" dedi.
banner46

Kartal merkez sağının efsane siyasetçilerinden, eski ağır ceza hakimi ve avukat Mutlu Erkaya'nın cenazesi, bugün öğlen namazından sonra Kartal Merkez Camii'nden kaldırılarak, Sultanbeyli'de toprağa verildi. Cenaze törenine yüzlerce yurttaş katıldı.

Cenaze törenine CHP PM Üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü, Demokratlar Platformu Başkanı Harun Hınız, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal Ak Parti İlçe Başkanı M. Mehdi Akman, İBB başkan danışmanlarından Ebubekir Taşyürek, Kartal Ak Parti İlçe Başkan yardımcısı Ahmet Şahin, DYP eski İl Başkanlarından Faik İçmeli, DP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Müslim Şahanoğlu, DYP Eski İlçe Başkanlarından Ömer İçmeli, Sedat Özkan, MHP eski İlçe Başkanlarından Şenol Yöndemir, Kartal Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Çetinkaya, Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Faruk Şahin, Aygad Başkanı Aytekin Yaşar, Kartal Cem Evi Başkanı Selami Sarıtaş, Kartal Belediye eski Meclis üyelerinden A. Haydar Süslü, Kartal Kızılay Başkanı Müjdat Keçeli, Ak parti Eski ilçe Başkanlarından Temurhan Yıldız ve çok sayıda işadamı ve vatandaşlar katıldı.

Eski ağır ceza hakimlerinden, avukat Mutlu Erkaya 1994'ten itibaren DYP ve devamı Demokrat Parti'den (DP) 2 kez belediye başkan adayı olarak, partilerinin  oyunu yükseltmişti. Yozgat, Sarıkaya doğumlu olan Erkaya DP Kartal İlçe Başkanlığı da yapmıştı. Evli olan Erkaya, Sencer ve Şengül adında 2 çocuk babasıydı. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 02:21

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17