Kartal’ın göbeğinde ruhsatsız inşaat!

Kartallılar bu ruhsatsız inşaat çalışmasını konuşuyor.

Kartal’ın göbeğinde ruhsatsız inşaat!

Kartal’ın en merkezi olan Ankara Caddesi’nde ki (Bankalar Caddesi) tadilat ruhsat tabelası olmayan ve günlerdir çalışma yapılan bu inşaat merak uyandırdı.

Birilerine kıyak mı geçildi?

Eski Zabıta Müdürlüğünün bulunduğu yer olan ve aylarca boş kaldıktan sonra sessiz sedasız ve kamudan ve belediye meclisinden gizli şekilde encümen kararıyla kiraya verildiği iddia edilen inşaata özel izin mi verildi? Birilerine kıyak mı geçildi? Sorusu kamuoyunda cevap bekliyor.

Hani Kartal Belediyesi şeffaf belediyeydi?

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz sürekli basına yaptığı açıklamalarda Şeffaf Belediyecilik yaptıklarını belirtirken encümen kararlarını kamuoyundan gizlemesi ise şüphe uyandırıyor.  CHP'li Kartal Belediyesi Encümen kararlarını sanki Devlet sırrıymış gibi gizliyor., CHP'li Adalar Belediyesi Encümen Kararlarını Belediyenin web sitesine girdik yıllara göre encümen kararlarını sorgulayabiliyorsunuz.

Örnek aşağıda;

Encümen Kararı mı? Devlet sırrı mı?

Kartal Belediyesi encümen kararlarını sanki Devlet sırrıymış gibi saklıyor. Bimer üzerinden kamu adına talep etmemize rağmen bize encümenin aldığı kararları Kartal Belediyesi vermedi. Kartal Belediye Meclis üyelerinin de Encümen Kararlarından bi haber olduğu iddia ediliyor. Ekim 2017 meclisinde Kartal Belediyesi’nin almış olduğu encümen kararlarının bu haberimizden sonra meclis üyelerince meclise gelip gelmeyeceğini ve bu inşaatın hangi şartlarda kimlere encümen kararıyla verildiğini ve ayrıcalık tanınıp tanınmadığınında kamu adına yakinen takipçisi olacağız.

Bizi izlemeye devam ediniz.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2017, 02:38

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17