Kartal’a İki hizmet yaptınız! Delikli heykel! Eşekli heykel!

Bayram Yöndem Kartal Belediyesini eleştirip, Delikli heykel ve Eşekli heykel'den başka hizmet göremediğini belirtti.

Kartal’a İki hizmet yaptınız! Delikli heykel! Eşekli heykel!

Kartal Belediye Meclisi Ekim ayı birleşiminde performans eleştirildi.

Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Bayram Yöndem “Bu gün burada böyle bir önemli gündemde Belediye Başkanımızın olmaması manidardır. Bu bizi üzmüştür. Belediye başkanımızı bu gün burada mecliste görmek isterdik. Kartal Anadolu yakasının en eski belediyesidir. Maltepe, Tuzla, Sancaktepe vb. ilçe Kartal’a bağlıydı. Gelin görün ki, Kartal iyi yönetilmediği için, geride kalmıştır. Kartal’da doğan ve büyüyen birisi olarak üzülüyorum. Bizim Ak Partili belediye başkanımız zamanında Kültür merkezleri yapıldı. Bu kültür merkezlerinde şu an işletmeler var. Biz kamu hizmeti görüyoruz değil mi? Eğer ki kamu hizmeti görüyorsak, belediyemizin şirketleri var. O işletmelerin belediyemize devredilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Kültür merkezlerinin olduğu mahallelerde ki vatandaşlarımız gidip oralarda 2-3 liraya çay içmemeli.

Biz Kartal Belediyesi’ne ciddi anlamda öneriler sunduk buradan. Ama maalesef önerilerimiz ciddiye alınmadı. Günü kurtarma projeleri ile popülist siyaset yaparak, siyaset yapmamalıyız arkadaşlar. Bu içinde bulunduğumuz belediye binasını biz katlı otopark ve Cuma günleri de Pazar yeri olarak inşa etmiştik. Tabi proje üretmek vizyon işidir. Vizyon sahibi olmakta, her kese nasip olmuyor. Sayın başkan üç yıldır bitmeyen bir Huzur evini anlatıp duruyor. Bu iş neye döndü biliyor musunuz? Hani bir bolu tüneli vardı, bir türlü bitmeyen. Sonra Ak Parti geldi, Bolu tünelini yaptı. Bu üç yıldır Huzur evi bir türlü tamamlanamadı. Cevizli Meydanı, Uğur Mumcu Meydanı daha bir türlü bitmedi. Çavuşoğlu’nda ki yürüyen Merdiven projesinin daha yüzde onu yapılmış. Yani daha sadece hafriyat kaldırılmış. Kartal Belediyesi maalesef borç alarak borçlarını ödüyor. Sizin sekiz yılda yaptığınız çok ciddi iki proje var. Bu projeler nelerdir biliyor musunuz? “ Bunun dışında Kartal’da elle tutulur ciddi bir projeniz yok. Kartal’da elle tutulur, gençlere yönelik bir proje göremiyorum.

Kartal Belediyesi yeme, içme konaklama dışında hiçbir proje üretmemiştir. Kartal halkını üzmüştür ve bizleri de üzmüştür. Kartal Metropol bir şehirdir ama bir yıldır sokağı kapalı. Allah aşkına doğuda, Karadeniz’de bir sorun bakalım bir yıl kapalı kalan bir sokak var mıdır? Ben Kartal Belediyesi’nin performansını olumlu görmüyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17